RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Silver -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 10:27:08)

IZVORNA PORUKA: Hurma

dajte sta drugo za pricu išibat ću vas majke mi... [sm=smiley36.gif]
evo nam sunca ba... a i nije hladno... e da je para pa ici u sopinge... šetati malo... kad ce ova plataaaaaaaaaa

Ja sam zavrsila sa svojim sopingom...ne smijem od bruke pomenuti [sm=jezicek.gif] Sprzila sam brdo para vec...malo cemo sad prikociti da vidimo te babine [sm=jezicek.gif] pa onda "jovo nanovo"

Arina -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 10:32:39)

IZVORNA PORUKA: Silver

dajte sta drugo za pricu išibat ću vas majke mi... [sm=smiley36.gif]
evo nam sunca ba... a i nije hladno... e da je para pa ici u sopinge... šetati malo... kad ce ova plataaaaaaaaaa

Jojjj od babina ne ocekuj puno...obicno se dobije kolko hoces pogresnih stvari....malo sta da bude pogodak ...jedino ako pitaju pa porucis....[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Ja sam zavrsila sa svojim sopingom...ne smijem od bruke pomenuti [sm=jezicek.gif] Sprzila sam brdo para vec...malo cemo sad prikociti da vidimo te babine [sm=jezicek.gif] pa onda "jovo nanovo"

Hurma -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 10:35:11)

dajte slike, ja volim bebi odjecu, ja bih samo kupovala... imam od sina sve, opet pomalo kupujem... ne mogu si pomoci... gdje kupujete? sta najvise?slikeeeeeeeeeeeee

treće -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 10:44:42)

dobro jutro
evo lijepo je napolju za prošetati,
BEBICE BRAVO ZA DOJENJE[sm=bravo.gif]

i meni nekako kad se rodi pa da vidimo je li to ime za našu bebu, a svi se trudimo da bude i zvučno i da se djetetu svidi,
Silver ti prva an listi[sm=smiley1.gif]

Arina -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 10:49:50)

ja sad dok je beba mala brate najvise volim gegice i to plisane.....sa rukavicima ili oni u kompleticu sa maicicama...bodici....to mi je i mekano...slatko ...zgodno da bebi ne gole ledjca mala...i kad ga nosis sve je izjedna....ma super....a kad poraste malo ..par mjeseci kad vec dobije one obline,struk...i tako veci bude..onda volim obuci i sminkerske stvari....ali opet kod kuce i u svakodnevno  ..ono nosanje najprakticnije je gegica...jer sve one trenerkice moras stalno slagati kad se gornji dio povuce gore....samo sto tih gegica slabo ima u vecim velicinama....zato iskoristim  max dok ima velicina, bice mu dosta trenerki i kompleta cijeli zivot[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ellam -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 10:52:59)

dobro jutro [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/nosecka.gif[/image]

nama je danas u dom zdr po uputnicu, pa veceras na kontrolu abd u 6.... :))) jedva cekamo

p.s. bijelo pranje i kod mene se javilo

raja_ringe -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 10:55:32)

Dobro jutro online drugarice :) evo jedna muzička od nas dvije za dobro jutro...iako nije baš ona što bi razbudila...

http://www.youtube.com/watch?v=3dNuZCmF9fQ

Silver i moj glas ide za Davuda..

Hurma -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 10:57:10)

gegice i jesu najprakticnije dok beba ne drzi sama glavu... sve ostalo je patnja obuci, moja bebica ce biti proljetna ako Bog da... pa se nadam da je necu morati puno navlaciti.... sto je fakat smor... zivim za ljeto... bodić i tanke koncane carapice... mmm

Silver -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 10:58:43)

Ovo smo sinoc dobili...pravo sam se iznenadila i obradovala...uvijek su mi se svidjale ove torte od pelena! [sm=bravo.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/11/0105/xez-DSC025.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/11/0105/h11-DSC025.jpg[/img]

I moj glas ide za Davuda [sm=smiley36.gif] vec smisljam i nadimke [sm=smiley36.gif]

Hurma -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 11:01:57)

bas je cool torta, gdje li to ljudi naruce, hmmm :)

mamina princeza -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 11:03:36)

IZVORNA PORUKA: Bebica11

eh kako nas je bebica znala pocastiti dobrim cajem ujutru, a sad ona nema vremena ni za svoj caj.... ali neka... bebica je najbitnija...

sta je tema danasnjeg dana :) ?

[sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif]

duse moje ja uletila da vam mahnem a vidim ti me spominjes[sm=smiley31.gif] , hajte na onu temu bebe, tamo se ostavi desetak postova dnevno, svi oko beba zadeverani, ovdje se ne moze stici procitati jos kad pomislim da sam nekad ja bila najaktivnija na ovoj temi[sm=jezicek.gif]

silver naspavaj se jos[sm=jezicek.gif] vidim primaklo se, hairli ti bilo[sm=bravo.gif] navijam za Davud ime

eh ima sad onaj hadis kad Poslanik saws kaze -nadijevajte moje ime al nemojte nadimak.,...provjerite to, a Emin je nadimak Poslanika saws pa ne bih da nekom pokvarim koncept al eto provjerite sigurno ima na rijasetu neka fetva ili sl

pusa

havala draga bebice na uputama:) ja sam ovo isto procitala pa provjeravala i nasla u predajama da se to odnoci na zabranu davanja Polsanikovog nadimka Ebu Kasim.. evo sad trazim da stavim link gdje sam to  nasla al  ne mogu nikako. nema na rijasteovoj stranici nego negdje drugo.

provjericu i ja jos svakako kod nekih ucenijih ljudi... a inace ima toliko imane akoja su meni onako lijepa na prvu a zabranjeno ih je davati sama bez onog ipred Abdul ili nesto . Bas kad citas da se iznenadis.

raja_ringe -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 11:05:06)

ja sma na you tube našla kako se prave ove torte od pelena, pa je možda neko i samn napravio, a čini mi se da ima jedna forumašica iz bihaća koja to pravi i prodaje.. 

Hurma -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 11:06:40)

bas super poklon, ovako prije poroda... iznenadis roditelje a opet nisi donio nista ono preuranjeno...

Silver -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 11:07:41)

m.princezo evo ja sam citala na ovom link-u
http://islamika.net/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=6&id=641&Itemid=67

hurma seka narucila kod neke cure preko fb... a ima i ovdje na RR zena koje to rade po narudzbi!

KupusLivada -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 11:07:46)

prije nego se digne panika  zbog bijelog pranja, provjerite da nije u pitanju normalna leukoreja:

"Zbog toga što se Vaš vaginalni sekret menja tokom trudnoće, može biti veoma teško da se odredi da li se kod Vas razvila infekcija. "Većina trudnica će primetiti beli, mlečni sekret, zvan leukoreja, " kaže Dr. Elaine Zwelling. "Leukoreja je normalna pojava i njena količina se povećava kako se približavate terminu porođaja". Međutim, ako sekret promeni boju i čvrstinu ili je praćen iritacijom ili neprijatnim mirisom, Vi možda imate infekciju."

ja sam prestala uzimati bilo sta napamet, uvijek prvo insistiram na brisu...

a za babine, kontam napraviti listu zelja, spisak sa objasnjenjem, da se ljudi ne pate a mi dobijemo sta nam treba :)

Hurma -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 11:12:05)

sto se tice obicaja, moja drugarica u americi zivi, e njena sestra trudna bila i oni su kad je usla u 9. mjesec napravili kao okupljanje, ono rostilj i to... i tada dođu najbliza porodica i najblizi prijatelji i donose poklone kao na babine i ona slikala svakog sta je donio... covjece... cura nije morala nista kupiti po porodu, najvise dobila sto joj je i trebalo, od tehnike, izdajalica, babytelefona, svega... super obicaj... kasnije nemas nista duplo a plus sve dobijes...

jakosretna -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 11:12:20)

andjelo gdje si mi se sakrila javi mi se [sm=smiley36.gif]

raja_ringe -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 11:12:58)

http://www.youtube.com/watch?v=PuibjjzW93I&feature=related

Evo kako se prave, ima ih baš dosta. Neke su kičaste neke su pravo slatke

Silver -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 11:16:27)

sto se tice obicaja, moja drugarica u americi zivi, e njena sestra trudna bila i oni su kad je usla u 9. mjesec napravili kao okupljanje, ono rostilj i to... i tada dođu najbliza porodica i najblizi prijatelji i donose poklone kao na babine i ona slikala svakog sta je donio... covjece... cura nije morala nista kupiti po porodu, najvise dobila sto joj je i trebalo, od tehnike, izdajalica, babytelefona, svega... super obicaj... kasnije nemas nista duplo a plus sve dobijes...

A ovako imas milion oni malih trenerkica [sm=smiley36.gif] narocito ako je djecak u pitanju, ali eto, namjera se cijeni...mada ne bi kostalo ljude da razmisle malo o tome sta vam mozda treba ili da upitaju kad vec trose pare!

Sandrich -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 11:17:04)

blago njima....kod nas garant svi donose ono sto ne trebe, nebi me cudilo ni da bude duplih poklona,kad svi navale u bingo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Hurma -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 11:18:19)

IZVORNA PORUKA: raja_ringe

http://www.youtube.com/watch?v=PuibjjzW93I&feature=related

Evo kako se prave, ima ih baš dosta. Neke su kičaste neke su pravo slatke

ma ovo je pravo lahko napraviti... i najbolje uzeti ono sto svako misli da je simpa... [sm=bravo.gif]

Hurma -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 11:21:12)

IZVORNA PORUKA: Silver

A ovako imas milion oni malih trenerkica [sm=smiley36.gif] narocito ako je djecak u pitanju, ali eto, namjera se cijeni...mada ne bi kostalo ljude da razmisle malo o tome sta vam mozda treba ili da upitaju kad vec trose pare!

kad pominjes trenerke, zloooooooooooo mi je vise od njih sad za 2. rođendan samo kompleti... trenerke, donjih dijelova imam milion... a opet nosi samo nekoliko njih po kuci, vani mu oblacim farmerice ili samtane hlace nikada trenerke... uh...
moja mama ima naviku uzeti prevelike stvari... jao pa ih vucam po stanu po godinu.... mislim naravno da cijenim... hvala im, ali imam potkosulje i gacice za 4 godine koje vucam po vrecicama [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

megi -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 11:21:27)

pozdravcici
kako ste mi vi danas
ja sam se nesto jutros jedva dogegala na posao
bas sam nesto teska sama sebi

sto se tice kupovine i ja najvise volim gegice i toga se adna nanosala pravo tako planiram i sa ovom bebacom, a trenerkice i ostalo nekad poslije
a dobije se fakat svega  mi smo na babine dobili stavri koje su adni mogle tek s dvije godine

ellam -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 11:30:26)

14. GuGu Bazar održaće se u subotu, 21. januara 2012. godine od 12h do 15h u u ugodnom ambijentu CEI NAHLA (Otoka, Džemala Bijedića 122).  

Mrgica -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 11:50:12)

Samo da vam mahnem, nama danas kontrola pa se idemo sredjivati, ko zna sta dr moze sve gledati.[sm=jezicek.gif] Pusa svim [sm=nosecka.gif] a posebno mojoj terminusi Raja ringe ljudi ona je bomba [sm=smiley1.gif] samo bezveze kuka zbog kg...[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  358 359 [360] 361 362   Sljedeća stranica >   >>