Hurma -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 11:21:12)
|
IZVORNA PORUKA: Silver IZVORNA PORUKA: Hurma sto se tice obicaja, moja drugarica u americi zivi, e njena sestra trudna bila i oni su kad je usla u 9. mjesec napravili kao okupljanje, ono rostilj i to... i tada dođu najbliza porodica i najblizi prijatelji i donose poklone kao na babine i ona slikala svakog sta je donio... covjece... cura nije morala nista kupiti po porodu, najvise dobila sto joj je i trebalo, od tehnike, izdajalica, babytelefona, svega... super obicaj... kasnije nemas nista duplo a plus sve dobijes... A ovako imas milion oni malih trenerkica [sm=smiley36.gif] narocito ako je djecak u pitanju, ali eto, namjera se cijeni...mada ne bi kostalo ljude da razmisle malo o tome sta vam mozda treba ili da upitaju kad vec trose pare! kad pominjes trenerke, zloooooooooooo mi je vise od njih sad za 2. rođendan samo kompleti... trenerke, donjih dijelova imam milion... a opet nosi samo nekoliko njih po kuci, vani mu oblacim farmerice ili samtane hlace nikada trenerke... uh... moja mama ima naviku uzeti prevelike stvari... jao pa ih vucam po stanu po godinu.... mislim naravno da cijenim... hvala im, ali imam potkosulje i gacice za 4 godine koje vucam po vrecicama [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|