Miracle*3 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 13:54:57)
|
IZVORNA PORUKA: anđelo IZVORNA PORUKA: palachinken Gerberko, najbolje platnene pelene, pčelica maja proizvodi, imaš u bivšoj Jugoplastici, na carini, izmedju Marsa i Reiffeisen banke. Pakovanje 10kom 19KM. Ako misliš široko povijati, kupi nekoliko švedskih, lakse je s njima nego onaj metod s vjezbi. Koliko nam treba tih švedskih za široko povijanje?Ovih platnenin neko reče da treba 5 ,lahko je dokupi ako zafali[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ja vise ne znam kakvo ce pravilo sad biti izmisljeno, ali cu vam prenijeti svoja iskustva. Kcerku sam povijala ono siroko povijanje, kad sam sina rodila, ja kao iskusna mama stavim i malom siroko povijanje, dodje patronazna i kaze mi da ne treba jer se muska djeca ne trebaju pregrijavati, misleci na testise. I ja nisam koristila vise taj nacin povijanja. Kad sam otisla na kontrolu kukova i rekla to dr, rekao je ok, da se i ne koristi siroko povijanje. Ne znam kakava su danasnja iskustva od ovih novijih mama pop pitanju toga. A sto se tice tih pekena, toga uvijek treba. Ja sam ih koristila jer mi je mlijeko uvijek toliko curilo, da sam morala nositi one topice i u njih uguram pelenu. Uvijek vam zatreba bijela cista pelena. Kad odem dr, stavim svoju pelenu, ispod bebe, u as pod glavu da im nije grubo ono platno od as, znaci treba vam
|
|
|
|