Lulu_08 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (8.1.2012 21:14:27)
|
IZVORNA PORUKA: Esmica Nisam znala da si prvu curicu rodila CR. Ako smijem da pitam sta je bio razlog? Vidjela sam po terminu da smo ja i ti tu negdje. Citala sam te na iscekivanjima,navijala za tebe. Vjeruj,nekad sam znala ulaziti na RR,samo da vidim jel bio plusic,i na cemu si. I onda neko duze vrijeme nisam ulazila.Kad citam postove na iscekivanju koji se odnose na tebe,kao da si trudna. A ja,pa citaj,pa citaj,a ti nigdje nisi objavila jasno i glasno da si trudna,nego si to mudro provukla,iako je testic bio pozitivan [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/nosecka.gif[/image]. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Hvala sto si se interesovala! Ma mila nisam imala snage objaviti dok par (citaj 5) testica nije pokazalo plus, pogotovo obzirom da sam jako rano radila test (cca 22dc) pa sam se bojala biohemijske, koju sam imala u aprilu/maju i tako... A onda sam objavila na temama "trudna sam" i tako, iako sam cekala pregled kod doktorice pod strepnjom, i hB bilo je sve okej. A prvi je bio CR jer moja karlica nema sposobnost da se rasiri zbog hrskavicaste kosti koja stoji na putu, u normalnoj situaciji ista se podigne uslijed poroda a kod mene ostaje spustena i koci karlicu u otvaranju. Tako da ce najvjerovatnije i ovaj put biti CR, ali budemo vidjeli kako i sta laganini. Inace, i meni je ova trudnoca drugacija od prve, u prvoj nisam imala nikake smetnje, a ovaj put i mucnine, i averzije od hrane, zatvor, tvrdu stolicu, bolove i grceve, malo krvarenja i tako. I da, prvi put sam matericu nekako vise osjetila na desnoj a sada vise na lijevoj strani hehehehehe. A sta ti imas od djecice ako smijem pitati?
|
|
|
|