Selma Kikoebu -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (9.1.2012 13:20:52)
|
IZVORNA PORUKA: dush IZVORNA PORUKA: Selma Kikoebu IZVORNA PORUKA: dush IZVORNA PORUKA: Selma Kikoebu hej, mene stopala svrbe strasno, sa gornje strane, oko ovih vena, nikako da pocesem dovoljno, sve crveno od cesanja, to traje vec 2-3 dana. jel to normalno [sm=zmeden.gif] Je li se mozda znojis, pa ti smetaju carape? Ako ti ne prodje, idi kod doktora. Samnom je u bolnici lezala cura koja se non stop cesala, a imala problema sa jetrom. nikako ne nosim carape, u kuci toplo i imam papuce. sad si me zabrinula, nadam se da ce ovo proci skoro, ako ne, kojem dr da idem za to? Ginekologu, ili??! [sm=smiley13.gif] Ova zenska se bas bas puno cesala, ali po citavom tijelu. Toliko se cesala da je imala sve crveno i popucanu kozu. Mozda je tebi samo neka alergija na znoj ili slicno, ako ti je vruce. Ako ti ne prodje za koji dan, pitaj svog ginekologa, on ce te dalje uputiti ako bude trebalo. Stavi si malo hladne obloge tamo gdje te svrbi. hocu, poslusat cu tvoj savjet, hvala ti, i nadam se da ce ovo skoro da prodje
|
|
|
|