Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (25.10.2011 11:24:21)
|
Hello zenice Evo vratio se Sime[sm=smiley36.gif] s bebom u [sm=nosecka.gif] stomaku jos hB[sm=smiley1.gif] Jucer me moja dr otpustila iz bolnice, grlic je ocuvan hB, kontrakcija jos ima al kaze da idem kuci i da STROGO mirujem na lijevom boku, uz terapiju 4 puta 1 ginipral. Rekla je da beba hB ima preko 2kg pa ako bi i krenuo porod da ce me poroditi, eto... takodjer sam jucer isla internisti, srce mi luduje od giniprala pa mi dala aminol 1/4 da pijem za to, i pijem antibiotik za urinarnu infekciju. Zamislite 2 dana prije bolnice uradila nalaze u DZ i malo leukocita, uradim nalaze samo 2 dana poslije u bolnici leukociti 20.[sm=zmeden.gif] eto JEL SE PORODILA ZANZIBARKA????????? Cestitke Sensiji, hajde bona ne prepadaj narod[sm=smiley36.gif], sta sve gore ima, najmanji je problem kad se neko napati i sve se dobro zavrsi[sm=bravo.gif] hvala Bogu Vjerujte i drago mi je sto su me pustili kuci, gore sam se isplakala par puta zbog nekih slucajeva zenica, bas covjek ne moze da ostane ravnodusan[sm=smiley13.gif] tako da Allah dadne da sve dobro zavrsimo i iznesemo nase bebice i da nam onde budu dobro aBd[sm=smiley1.gif] nisam vas citala(imam sad sta raditi uz ovo mirovanje)[sm=smiley36.gif] samo sam ovu zadnju str preletila tako ako sam nesto propustila ne zamjerite[sm=smiley1.gif] i btw mi danas 33 plus 2 hB[sm=bravo.gif]
|
|
|
|