zanzibarka -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (26.10.2011 10:42:45)
|
Hej zene evo nas opet :) jos uvijek smo 2 u 1 [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ctg nam prvo nije bio ok, jednom nas doktorrica pregledala ginekoloski i onda kaze hajd opet, a ja crnjaka, radila mi aminoskopiju :) provjera plodne vode, uglavnom sve ok, malo smo prokrvarili, i imamo neki ruzan osjecaj, ne mozemo fino sjesti, ali sad ce vjeroavtno to pokrenuti jer znam kad sam lezala u bolnici da su zeni isto ovo radili, i navecer joj pukao vodenjak, zato sad idemo u hodanje ne bil sto prije pokrenuli, mm slobodan pa da iskoristimo da ne trci s posla :) samo se nadam da mi nece u gradu gdje poceti curiti :) takva je guzva bila na prijemnom da nam doktorica nije nista rekla, osim da kad krene ici ce aBd galtko a sa strane na ctg napisala kao nalaz, nesto pise otvorena za 4cmm, glava -3, vodenjak se siri, mlijecna voda, eh sad sta sve to znaci ja nemam pojma, ako ko zna nek mi protumaci :) cudi me ako sam otvorena 4 cm da nisam ostala :) hajd ti sad znaj :) najvise mi se ne svidja sto mi ode doktorica na put 3 dana u Englesku, ako krene porod ko li ce nas zadesiti :( ljubim sve redom
|
|
|
|