RE: dali sam trudna ? (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana



Poruka


miha -> RE: dali sam trudna ? (9.7.2008 9:30:41)

draga kamelija,skupi hrabrosti,glavu gore i u nove pobjede...
samo pomisli koji je veliki,plemeniti,najnježniji i najljepši cilj pred tobom-imati  malo,bespomoćno [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image].vjeruj mi da ovo nisu samo puke riječi utjehe.i ja vrlo dobro znam šta znače svi ti planovi,misli kakva bi bila moja [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image],na koga bi ličila,gdje bismo sve šetali,šta bih joj sve kupila,kako bi je odgajala...gledam i djecu mojih prijateljica koje su se udale kad i ja,svake godine novi rođendani,a ja se pitam zašto i ja ne mogu tako sa svojom [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image].
23.5.je bio termin i mog porođaja,alib prije nekoliko godina,nažalost sve se završilo spont.pob.
a onda 20.7. i opet pobačaj.sada mi se,draga kamelija po svim nalazima čini da smo daleko od cilja,ali ja se nadam...
nadam se da ću jednom i ja saznati na koga liči moja [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image],da ću čuti jednom riječ mama,da ću za nju prirediti mnogo rođendana,iako je cod posljednje izgubljene trudnoće prošlo 2 god.i nikako da uspije,ja se ipak nadam.
sretno,draga moja,i u nove pobjede




glavobolja -> RE: dali sam trudna ? (9.7.2008 9:38:13)

Kamelija, ne očajavaj. Sad se tih 4 do 5 dana odmori, pa u nove radne pobjede.
Miha, zlato moje, nadam se da će te dragi Bog nagraditi onim što najviše želiš.




kamelija -> RE: dali sam trudna ? (9.7.2008 9:42:34)

čovjek se ne prestaje nadati dok je živi,pa tako ni ja!možda vam se iduci mjesec javim se sa jednim plusićem...ljubim vas




IvaG -> RE: dali sam trudna ? (9.7.2008 9:52:27)

Znam da nije neka utjeha , ali sve mi trudilice smo prošle kroz osjećaje koji te peru sada, ja sam isto prije dva mijeseca bila uvjerena da sam trudna, ma sve simptome imala, isto sam već vidjela kako mi trči po stanu, čak i kad sam dobila i dalje sam nastavila maziti trbuh. To je valjda želja bila veća! Evo i dan danas mi ne ide u glavu..pitam se šta je bilo onda to ako nisu bili simptomi, na svaku M se pitala pa mogu ja imati a biti trudna pa onda kopala po internetu vidjela i tu mogućnost, samo sebe mučimo, al je to jače od nas! Znam tačno kako se osjećaš..




kamelija -> RE: dali sam trudna ? (9.7.2008 9:59:39)

vjeruj da se ja od sinoc nadam i ubjeđujem samu sebe da je neka greška da je možda iz nekih drugih razloga došlo do M...ja i dalje imam osjećaj da sam trudna!a čula sam i ja za tu mogućnost da imaš M a da si u drugom stanju...




glavobolja -> RE: dali sam trudna ? (9.7.2008 10:06:03)

Kamelija, IvaG ti je odlično rekla da smo mi žene sklone same sebe da mučimo. Na sebi nalazimo (ne) postojeće simptome i vidimo samo ono što želimo. Nemoj biti okrutna prema sebi.




IvaG -> RE: dali sam trudna ? (9.7.2008 10:11:45)

Nemoj sad i ti ko i ja, izludila sam samu sebe, sad me kopka inače mi ciklus traje 5-6 dana, zadnja dva po tri! Sve me zbunjuje, ali znam da nisam, ali opet sam se mučila. to je jednostavno želja, jedino što sam shvatila je da sam u stanju (ako želim) umisliti da nemam ni lijeve ruke ako to želim.Meni se spavalo, pa mi smrdilo sve što primirišem, pa mokrila svako malo, cice ko baloni, dole me rasturalo jedva hodala, reko to se maternica širi, pa sam i pušiti prestala! Smijala se pa za sekund plakala, na kraju MM  nije vjerovao  kad je test bio negativan koliko je tu simptoma bilo, al meni tuge nikad kraja, gledam onaj test ko da mi život ovisi o njemu, u mislima mu govorila ajde..ajde, čak sam i plus vidjela koliko mi se priviđalo, dok MM nije reko: ženska glavo daj se priberi..biće samo strpljenja! ali evo nema ništa..Tako je to draga moja, trnovit je to put..ja mislila prati plodne dane, malo noge u zrak, biće odmah, ma kakvi..ide sporije nego išta!




glavobolja -> RE: dali sam trudna ? (9.7.2008 10:19:32)

IvaG, od srca sam se nasmijala tvojim rečenicama, jer si opisujući sebe opisala i mene. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Međutim, mene su grudi već počele uveliko boljeti ( trebala bih dobiti za nekih 5 dana), tako da sam ja sebe već otpisala za ovaj mjesec. 




kamelija -> RE: dali sam trudna ? (9.7.2008 10:23:06)

ista sam ti...možda ja i nebih bila ovoliko tužna da znam da će se to realizovati u skorije vrijeme...nego ja imam jedan problem...moj muž nije baš zato da imamo djecu sada iz nekih po meni glupih i nedovoljno dobrih razloga...s obzirom da smo u braku svega mjesec i po on smatra da imamo čitav život pred sobom..a ja smatram da taj čitav život treba iskoristiti i biti sa svojom djecom!a priča mi juče jedna djevojka da je njena mama bila trudna i imala...to me ubija...




IvaG -> RE: dali sam trudna ? (9.7.2008 10:37:33)

joj šta sam ja sad svega otipkala i isteklo mi vrijeme tako da nisam ni objavila, al evo nadovezaću dio, ja sam pila kontracepciju dvije godine i sad kad želimo bebu ne ide, da sam znala da neće da se primi..da mi  ni 100ml ne može ništa ne bi pare džabe trošila, nikad ne znaš šta ti život nosi..




glavobolja -> RE: dali sam trudna ? (9.7.2008 10:39:22)

Kamelija, možda da sa mužem napraviš listu za i protiv djece (trenutno). Bez kompromisa ne možete uspjeti u životu. Međutim, koliko god ti trebaš poštovati njegove odluke, toliko i on treba poštovati tvoje. Toplo se nadam da ćete dogovoriti ono što je najbolje za oboje. 




kamelija -> RE: dali sam trudna ? (9.7.2008 10:45:06)

I ja se nadam...zelim svakoj pojedinačno sreću na putu ka ostvarenju svojih ciljeva!a lijepo je ovako imati sa nekim podijeliti ovakve trenutke i dobiti riječ utjehe...hvala vam!




IvaG -> RE: dali sam trudna ? (9.7.2008 10:47:40)

draga moja nema na čemu, inače su ti muškarci takvi..moj recimo dok ja ludim mrtav-hladan, njima je svima-ima vremena! 




glavobolja -> RE: dali sam trudna ? (9.7.2008 10:48:22)

Hvala tebi što si svoje strepnje podijelila sa nama. Sve smo mi u manje - više istim problemima. Prije ili kasnije i nama će svanuti. Ljubim te.




kamelija -> RE: dali sam trudna ? (9.7.2008 11:03:52)

ja vjerujem da hoće!zato se suosjećam sa svakom koja ovo ili nešto slično ovom prolazi...




miha -> RE: dali sam trudna ? (9.7.2008 14:26:05)

idemo sada u ostvarenje cilja [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

sretno vam,drage moje,i želim vam do kraja ljeta [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]




olja25 -> RE: dali sam trudna ? (1.8.2008 19:41:44)





heeeeej pozdrav svima!!! i ja si postavljam ovo pitanje: da li sam trudna? iskreno, nismo to planirali... trebala sam danas dobit, 1.8. ono nista... nisam jos test radila, jer me i malo strah sta ce pokazati, a ne znam i da li je i rano da napravim test?! inace, nemam nikakvih simtoma da cu dobit...zna me bolit trbuh, sad nista?!?!?!!!????
samo sam gladna[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] sad koliko to moze biti ikakav znak da sam trudna, ne znam?! a i koliko parova godinama pokusava zatrudnit, pa nisam a valjda takav baksuz da mi se primi iz prve?!?
[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]






tikica_69 -> RE: dali sam trudna ? (1.8.2008 22:16:03)

baksuz??? [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




dadakg -> RE: dali sam trudna ? (1.8.2008 22:45:43)

Olja25
Da li se ti to nama hvališ ili žališ?




Vedica -> RE: dali sam trudna ? (1.8.2008 23:17:48)

prije ce biti da se zali...ali dosla je na ''pogresno'' mjesto jer evo mi se ovdje toliko trudimo da nas ovakvi postovi mogu samo povrijediti[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




anitaMO -> RE: dali sam trudna ? (1.8.2008 23:51:22)

hoces reci da sam i ja baksuz.nemas pojma o cemu pricas.da ti se desilo ko i vecini nas zena nebi tako pricala.




Anoniman -> RE: dali sam trudna ? (2.8.2008 11:29:08)

Olja25
Da li se ti to nama hvališ ili žališ?

IZVORNA PORUKA: dadakg

 [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/grrr.gif[/image]




medavi -> RE: dali sam trudna ? (2.8.2008 11:39:41)

Sta ovo bi [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] nekontam? Ko iz vedra neba... Hanume ima nas svakakvih nedajte se obeshrabrit samo naprijed drzim vam fige[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Anoniman -> RE: dali sam trudna ? (2.8.2008 12:29:39)

Ah svašta..kako je ova ženska cool.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




Mara -> RE: dali sam trudna ? (2.8.2008 15:25:23)

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] odakle ovo?[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>