| 
				  Adela cipiripi ->  RE: Bisera Bostandžija nema ni za sirup bolesnom sinčiću  (5.3.2012 22:22:25)
			   | 

drage mame i buduce mame.   registrovala sam se na ovaj forum samo sa namjerom da odgovorim na ovaj post.    Ponukana internet clankom o Biseri, odlucila sam se sama uvjeriti u njene nevolje.       Nadam se i molim adminke da mi ne zamjere ako bude blagog krsenja pravila od moje strane, mislim da cilj opravdava svrhu.   Kod mame Bisere sam bila jucer i veceras.       Na ovom albumu mozete vidjeti sta mami nedostaje i da prica nije fake.       Na albumu imate i njen broj racuna otvorenog danas za uplat iz bih.    <takodjer, u toku je akcija sakupljanja novca za kupovinu frizidera.    Ako se zelite ukljuciti molim vas javite se na fb.       Mamu i Amira mozete posjetiti i same, a racune i donacije sve transparentno objavljujem.       Hvala adminkama na razumijevanju, ali me zaista iziritiralo sto nas narod odmah sudi.   I svi koji su imali lose komentare, trebali su sami otici, uvjeriti se i ako imaju obraza pogledati Biseri u oci.    Ne mora niko pomagati ako ne zeli. Ali, mozemo li barem da ne odmazemo ovoj mladoj majci?         http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3408469450934.2160760.1245873802&type=3       

| 

| 

| 

|