Gucci -> RE: Cry it out metoda? da ili ne? (27.4.2012 9:51:56)
|
IZVORNA PORUKA: MRVA2 Naše pile ima grčeve i zna plakati po 3 sata. Ja i MM je tada nosamo, ljuljamo, grlimo, ljubimo ma nema šta ne radimo a ona plače li plače. A nama srce puca. [sm=smiley19.gif] E sad još da je ostavim da plače tako da bi se naučila da spava sama ma nema šanse. [sm=zmeden.gif] Svaka čast ko može [sm=smiley13.gif]. Ja je uspavljujem na rukama, ne traži ljuljanje ni ninanje samo blizinu i toplinu. MM kaže neka navikni je pa da vidim kako ćeš kad guza oteža [sm=smiley36.gif] a mene već boli rame, lijeva ruka a od jutros i prsti od nosanja male dame a tek joj je 2 mj i 10 dana [sm=bravo.gif]. Ali ja bih je nosala do ujutro samo da ne plače [sm=bravo.gif] [sm=smiley36.gif] duša draga. Hahaha upravu ti je muz, lahko ti je nosati sad kad je mala al pitat cu te kad bude imala 10 kg [sm=smiley1.gif] Mene su ruke, ledja, kuk ma sve me bolilo od dojenja, odnosno od uspavljivanja, jer je navikla da na siki spava[sm=smiley13.gif] sve je super bilo dok je bila mala, ali kako je rasla sve je bilo teze i teze, i njoj je trebalo duze vremena da zaspi pa sam je znala po pola sata drzati na siki... al sad sam rahat, stavim je u krevetic budnu ali pospanu, otpjevam joj pjesmicu i izadjem iz sobe a ona zaspi za 5 min[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|