hanabanana -> RE: sta da nam se desi.... (25.7.2012 9:00:02)
|
IZVORNA PORUKA: triputmama IZVORNA PORUKA: hanabanana IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: balasgirl ja ništa od ovoga što Hanady predlaže ne bih uradila. Čuj molim te da ona njemu "pomogne" da doživi trudnoću, ma daaaaj.... Vidiš gada šta joj radi.... Čuj, ja sam isto čitavu trudnoću imala potpunu zabranu seksa, pa da si vidjela mog muža, nikad nijednom rječju, a da ne kažem nekim djelom i sl nije mi dao do znanja da mu je teško što apstinira, već je brinuo o meni na sve moguće načine. A da je kojim slučajem bilo šta uradio da mi naudi pa makar i samo da me rasplače misliš li da bih ja njemu gledala da dočaramtrudnoću, da mu "pokažem pravi put" ili da pričam okolo kojekakvim doktorima kako mi treba mužća zaplašiti svim i svačim da bi me shvatio, volio i radovao se našem djetetu.... ahaaaa... ti nebi... jer nisi bila u situaciji... drugu stanu medačlje i ne znamo... nemamo pojma o dosta toga... a relano ...šta je sada az nju najbolje i zakonsi i emotivno... dal da ojača i nastavi lijep život il da se do kraja ponizi sa nabujalim hormonima... vi baš kontate lagno s epokjupiš i odeš i to je to... jeste malo morgen... jest tako najbolje kad piše treće lice...a da smo na njenom mjestu u ovako osjetljivom trenutku...plakale bi iza ramenica misleći šta dalje ona treba da bude superiornija... i smao mudro dot oga da dođe... sve ostalo loše je po nju u sadašnjem trenutku... a on kakav je takav je... ona ga birala... nije je porvdoadžija nagovorio da je on ženi... nemoguće da nema niti jednu dobru stavr insan sa kojim je djete pravila u braku... zar nije poensta braka...u dorbu i zlu... sve pokušati...pa se odna razlizaiti... da on nju sad mlavi, bije itd... rekla bih joj dgje da ide.... a on rekao anjoj se svaka rečenice duplo težom čini... meni sad muž da kaže...ti smao ležiš...znaš koliko bi me zanimalo... la d ami je to rekao kad sma samo ležala fakat sa drugom trunočćom...ja bih plakala ko malo dijete...[sm=smiley36.gif] ko hormoni...meni smetalo kad mi kaže '' ženo jesi išla na Wc danas, treba li ti pomoć'' ko vidi majketi nepsobna ja...a bila sma nesposobna relano gledano[sm=smiley36.gif] Ni ja balasgirl....bogati Hanady, kad pročitam tvoj post sebi izgledam ko kakva fištrija, da ne kažem šta gore. ( npr. rospija ). On može biti takav kakav je - ali svojoj materi, meni vala ne bi mogao biti. Koliko treba biti nepismen, u bilo kojem pogledu, da nikada nisi čuo šta se dešava sa organizmom žene u drugom stanju?!?!?!?! Zar to u današnjem vaktu nekome treba objašnjavati stručno lice, odnosno ljekar?!?!?!? Moja druga trudnoća nije bila rizična, ali se nisam seksala 6 mjeseci, jer mi je bila muka od same pomisli na seks. Tu činjenicu je moj suprug mogao samo da prihvati. No more no less. Postoji jedna dobar savjet koji je moj suprug dobio od jednog starog nepismenog čike, i to kad je vidio mene sa trbuhom do zuba. Pa kaže čiko čojeku mi u mene: E sada, pa dok ne rodi, pa još šest mjeseci nakon toga, ona ( ko biva ja ) šta god - ti ništa. Šta god ona - ti ništa. Samo klimaj glavom. Šta sad kažeš i da prostiš sinko usereš, zahaterit će ti za čitav život. I da znate, čiko je bio upravu. dakle ipak neko mu je trebao docarat ako ne cika doktor onda neki drugi cika , al opet nije znao sam Ako malo bolje procitas uvidjet ces da nije niko morao docaravati. Narocito ga ja nisam nigdje MORALA voditi da bi mu neko objasnio da sam u drugom stanju. Ja nikome ovdje nisam savjetovala da se razvede, nikada. Ali ako neko pita za savjet onda kazem kako bih ja. Meni jako smeta sto se uvijek drugoj strani namece: budi njezna, dobra, pazljiva, suosjecajna...... Ja nisam takva, jednostavno. Kod mene vrijedi ona ko tebe kamenom, taj tebe gadja.
|
|
|
|