| 
				  hanabanana ->  RE: djeci u nasljedstvo ......  (8.8.2012 16:59:36)
			   | 

IZVORNA PORUKA: Emica_sa         IZVORNA PORUKA: hanabanana      Svako ko ima plaćenu VSS i radi u pristojnoj firmi, ne nužno na nekoj dobroj poziciji.    Svako ko ima privatan posao, ko ima soli u glavi, i smisla za posao.       Pa meni za dječiji vrtić, školu, vannastavne aktivnosti i račune treba 1000 maraka.    Da ne jedemo ništa taj mjesec.          Laem, djeca bi jela - placeno im je.             Mi ocito ne zivimo u istoj drzavi gdje je prosjek plate 800 KM i super je kad je i 800,a redovno[sm=smiley13.gif]       Boze sacuvaj,sto su se neki digli,sad ispada da oni koji nemaju 3000 mjesecno nemaju soli u glavi[sm=smiley13.gif]            Meni ne ispada ništa, ne znam ni kako je tebi ispalo ovo što si zakjučila.    Uopšte se ne mislim izvinjavati nekome što sam uložila u sebe, završila fax, učila i dalje, i sada zaradjujem više nego što iznosi prosjećna plata u F BiH. A ne daj Bože da mislim da sam se zato " podigla ".    Ja sam inače povisoka žena, pa nema potrebe ni štikle da nosim, a ne da se dižem.       Moj rodjak npr nije ulagao u školovanje, nego u posao. Čovjek zna, ima žicu za to.    Iako nema fax, ima primanja za koja me šije pa barem tri puta.    I jel sad on meni kriv što sam ja studirala pa imam manju platu?!   Nije! 

| 

| 

| 

|