PMS-simptomi nakonspontanog i kiretaze (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Spontani pobačaj



Poruka


Andy_Bec23 -> PMS-simptomi nakonspontanog i kiretaze (6.10.2012 10:35:59)

Dan zenice one koje su u istoj kozi kao i ja zao mi je i da se ovo nikom ne dogodi :-( Nego mene zanima dali vi imate PMS simptome nakon ovog svega? Eto ja sam vec imala 4 menstruacije nakon kiretaze i nijednom doi sada nisam imala pms i to me zabrinjava, dali to znaci da se tjelo jos nijevratilo u normalu?
Inace su mene grudi bolile i stomak uvjek 7 dana pred ocekivanu [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]




idas -> RE: PMS-simptomi nakonspontanog i kiretaze (6.10.2012 22:26:22)

Draga Andy,

ja sam imala izrazen PMS (nepodnosljive bolove stomaka...), ali sad vise toga nema (za sad, a imala sam 5 menstruacija nakon kiretaze).
Kazu stomak prestane boliti mnoge zene nakon prvog poroda pa mozda se to desi i nakon kiretaze. Meni je doktorica rekla da sam se fizicki oporavila (psihicki ko zna) pa tako da mene ne zabrinjava taj nestanak PMS, cak mi i godi...

Nadam se svakako da ovaj mjesec nemas PMS zato sto [sm=hudicek1.gif] nece ni doci radi [sm=nosecka.gif]

[sm=bravo.gif]




milocamia -> RE: PMS-simptomi nakonspontanog i kiretaze (7.10.2012 19:11:09)

Ja sam tek dobila prvu menstruaciju nakon kiretaže koju sam imala početkom septembra, gotovo ništa od PMS-a, a ranije me sve znalo boljeti. Čak je i ova menstraucija bila obilnija nego ranije, no bolova stomaka gotovo da nisam ni imala (dok me ranije stomak smarao neviđeno), dakle nisi jedina bez PMS siptoma, samo opušteno ;)




Stranica: [1]