Igraonice u Banjaluci (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Vrtić i čuvanje djeteta



Poruka


Didi73 -> Igraonice u Banjaluci (28.10.2012 12:27:48)

Dobar dan svima!

Zeljela bih pitati svoje drage sugradjane i sugradjanke (nadam se da ih ima na ovom forumu) da li su zadovoljni ponudom igraonica u Banjaluci (mjesta u kojima se djeca djeca igraju i slave rodjendani a ne igraonica koji su zapravo vrtici) i sta je to cega nema a voljeli bi da ima [sm=bravo.gif]

Evo za pocetak, meni se ne svidja to sto ni u jednoj igraonici za 3KM po satu ne mozes ostaviti dijete i otici nesto obaviti a da je dijete pri tome u sigurnim rukama, tj. da se s njim neko bavi i cuva ga. da ne kazem igra se s njim. Sto se tice organizacija rodjendana u igraonici, sve puno kosta a nista se ne nudi osim trosatnog boravka. Nema igara, nema karaoka, nema face paintinga, nema ničega što bi djeci ostalo u uspomeni. [sm=smiley13.gif]

Ako vi imate bolja iskustva, javite se...








MicoTico -> RE: Igraonice u Banjaluci (28.10.2012 16:31:05)

Evo javlja ti se jedna Banjalučanka![sm=smiley1.gif]
Kad je ružno vrijeme, a moji vražići postanu nemogući, mi odemo do igraonice. Najčešče je to ona,kako je mi zovemo Menjina igraonica, ona odmah do Creama. M Dosad smo joM i ja popoijemo kafu, uzmemo neki kolačić, djeca se izigraju i to je to. Nikad ih ne ostavljamo, pa da nešto idemo obaviti, nekako opet volim da ih imam" na oku".
Što se tiče roćkasa, curici uvijek slavimo u igraonici jer joj je rođendan zimi, dok dječaku slavimo vani u dvorištu. Posljednji put smo slavili u Žapcu u Rosuljama. Nama je bilo OK. Djeca su fino zabavila i bez nekoih posebnih zeza i zezalica.
Neke posebne sadržaje ni u jednoj igraonici ne nude , osim npr klovnova.
Što se tiče klovnova bili smo na jednom rođendanu gdje je bio i to je bio totalni promašaj, djeca su vrištala, bojala se , živa katastrofa.




Stranica: [1]