| 
				  Maminacurica15 ->  RE: Koja kolica su dobra?  (5.2.2015 11:06:22)
			   | 

Drage buduće mame, ja sam prije dvije sedmice kupila Cam combi tris kolica, u BBI u Baby centar radnji na -1. Dobili smo kupon popust od 15%, jer očekujemo bebu uskoro [sm=bravo.gif]. Na kraju smo ih platili 678,00 KM (moze i na 6 rata, naravno ima i jeftinijih kolica ali 2u1). Kolica su 3u1, i super izgledaju, kvalitetna su i čvrsta, nisu puno teska, sklapaju se kao kisobran kolica. Mislim da ovo nije skupo, jer ako vam je prva bebica onda se ne morati brinuti kada stigne i druga [sm=smiley1.gif]. Ovo su sve karakteristike kolica:      Cam kolica Comby Tris 3u1 putni sustav   Dolaze s košarom i autosjedalicom Bye Bye.   Comby Tris dječja kolica prate rast i razvoj vašeg djeteta od rođenja pa sve do treće godine života.  Smjer vožnje birate sami – prema Vama ili prema cesti.   Kolica imaju podesive ručke, rotirajuće kotače s amortizacijom, sjedalo koje se može podešavati u 4 položaja i okretati u oba smjera vožnje.   Izrazito praktična kolica - vrlo lagana za upravljanje i sklapanje, a dolaze i s torbom koja sadrži podlogu za previjanje.   Glavne karakteristike proizvoda:   sustav za jednostavno postavljanje i vađenje sjedala, košare i autosjedalice iz postolja   svi kotači imaju amortizaciju; prednji se mogu zaključati u ravni položaj, a zadnji zakočiti   podesiva poluga za noge; podesiva visina ručke   4 položaja sjedenja   vezanje djeteta u 5 točaka (povećana sigurnost)   dolaze u kompletu sa kišnom navlakom, košarom za stvari i torbom   sve navlake su perive na 30 stupnjeva Celzijusa   krov i navlaka za noge za verziju kišobran kolica se preuzimaju od košare      Mamina curica dolazi na svijet 10.04.2015. <3 

| 

| 

| 

|