svrab dojki (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Dojenje i dodavanje



Poruka


MirelaK -> svrab dojki (17.11.2008 17:33:27)

Drage hanume, dali ima neko iskustvo sa svrabom dojki? Naime, kod mene se taman smirila upala dojke i upravo zavrsavam terapiju s antibioticima, Ammar napokon fino jede na obe dojke, a meni je spopao svrab na donjen djelu dojki i puno mi je neobicno da me tako svrbe. Znal' mi ko reci sta o tome?

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]  [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden2.gif[/image]  [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden2.gif[/image]




Amrino -> RE: svrab dojki (17.11.2008 18:31:02)

To je sasvim normalno ali i prilicno neugodno [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Dojke zbog mlijeka rastu i koza se siri. Nesto slicno se desavalo sa stomakom u trudnoci. Pomaze jedino da mazes ali gledaj da to bude nesto kao maslinovo ili kantarionovo ulje li nevenova krema tj. nesto sto nece stetiti bebi.
Ugl. kada se kupas nemoj sike prati gelom za tusiranjem i sapunjati ih jer to jos vise isusuje kozu. Nosi samo pamucne, tanje grudnjake i potkosulje. Trebalo bi se ubrzo smiriti.
Sretno [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image].





Stranica: [1]