RE: Kisobran kolica (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba >> Oprema za bebe



Poruka


meli -> RE: Kisobran kolica (1.3.2009 18:39:37)

ja sam prije 4 mjeseca kupila GRACO MOJO kisobran kolica, u turbo limachu su kostaala 179 KM. Iskreno receno, pokajala sam se jer eman uopce ne zeli da sjedi u njima. samo onako stoje.gledala sam takodje CHICCO MULTIWAY i razocarala sam se njihovom cijenom. kostaju 430 KM i mislim da je to pretjerano za kisobran kolica.




andji -> RE: Kisobran kolica (1.3.2009 18:47:46)

Draga melli meni su ovi iz chicca pravo bezobrazni,kao lopovi mi djeluju....čuj 500,00km za kišobran kolica.....mislim svako svoje zna,ali baš da bi dala jednu prosječnu našu platu za chicco kolica ma nema šanse,šta ja znam sve nakupovat za toliko love[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




camm -> RE: Kisobran kolica (1.3.2009 21:18:36)

IZVORNA PORUKA: Emina*

[image]http://www.comparestoreprices.co.uk/images/ch/chicco-caddy-stroller.jpg[/image]


Amrino, jel ovakva??
Joj, meni su ova prelijepa, samo sto je puno brate 200 KM,
a jos je upitno hocel on kad prohoda htjeti da se voza tako cesto...



Da li se jos ova kolica prodaju po bojama??
ja kada sam isla bile su razlicite cijene po bojama,znam da je  zelena boja kolica bile jeftinija
od crvenih,i tamno plavih...
Al bez obzira na sve ova kolica su preskupa,ista su kao ona bu-bu
sto se tice tockova.
A taj gornji dio sto dodje iznad glave morate paziti jer lako puca..zato oprez..




meli -> RE: Kisobran kolica (1.3.2009 22:30:46)

upravu si, andji,  potpuno...stvarno su bezobrazni....jos kad sam vidjela da u njemackoj kostaju 108 eura...e tad sam se bas razocarala[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]....meni za moje dijete nista nije skupo al 430 KM za kisobran kolica stvarno ne mogu dati....kad skontam sta pelena, odjece i igracaka za te pare mogu kupiti.......al et....




Amrino -> RE: Kisobran kolica (3.3.2009 14:25:47)

Zene kupila i ja konacno kolica [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Kupila sam na kraju ova Chicco Caddy. (poslije cu postaviti slikicu)
Bila sam u Zenici u shopping centru Dzananovic i tamo su u radnji "Sara" 156 KM!!!
Ja se sokirala! Pa nevjerovatno je kako su ovi ovdje bezobrazni! Pa komotno da kupuju u Zenici i prodaju u Sa imaju skoro 50 KM ciste zarade!
Eto drage moje da znate. Tamo prodaju Chicco, Peg Perego...i sve ostale "marke" kolica a kao sto vidite jeftiniji su (i ljubazniji).
Odlucila sam se za ova jer su ona Bubu oko 120 KM (znaci nije tolika razlika) a teza su i onaj polozaj "za spavanje" mi nije bas praktican jer ima neka kopca pa moze zuljati.
Mi smo ovima za sada prezadovoljni! Dobili smo i kabanicu za kisu samo nije nam dosla ona korpa...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] pa cu probati da je kupim posebno i stavim.




Hannah -> RE: Kisobran kolica (3.3.2009 20:26:35)

Vidjela sam odlična brevi kišobran kolica u Mališi za 130-tak KM. Djeluju stabilnije nego kikova. Cam kišobranci su teži od mojih velikih. 




thea -> RE: Kisobran kolica (5.3.2009 23:20:36)

Izvini, gdje se nalazi Mališa i ta Brevi-jeva kolica jesu li prikladna za novorodjencad ili za vecu bebu koja moze da sjedi? [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Unaprijed hvala.




mama dzo -> RE: Kisobran kolica (5.3.2009 23:27:49)

ima li ko iskustva sa quinny kisobran kolicima




teta berta -> RE: Kisobran kolica (5.3.2009 23:29:15)

ja vidjela u jani predivna žuto crna chiccova ali mi skupa pravo 260 km, ja bi ih nekako i kupila al muž neda kaže može se proć i jeftinije ili prvo da ova prodam....[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




mama dzo -> RE: Kisobran kolica (5.3.2009 23:33:06)

kod nas u pg chichova kisobran kolica kostaju 89 e ima ih u yutoj plavoj i teget boji ali mi djeluju bas nekako mala i jadna




meli -> RE: Kisobran kolica (6.3.2009 19:55:02)

imam namjeru kupiti CHICCO MULTYWAY pa bih zamolila ako ih neko ima napise nesto o njima.citala sam sve njihove karakteristike ali je nekako drugacije kad bi mi neko rekao da li su zaista tako funkcionalna. hvala unaprijd!!!!!!




sanja.sa -> RE: Kisobran kolica (10.3.2009 13:02:01)

Ja sam juce isla da kupim chicco liteway, ali kada sam ih probala meni su knap visinom, a MM koji je visok 2m nema sanse da ih voza. Model chicco evolution je visociji 5cm, pa me zanima da li ga neko ima i da li ste zadovoljne?
Takodje ako znate jos neka “visoka” kisobran kolica please napisiteJ.
 
Ovo je chicco ct0.5 evolution

[image]http://img9.imageshack.us/img9/4524/finalpassegginoct05evol.jpg[/image]




mamyca -> RE: Kisobran kolica (11.3.2009 7:57:07)

Mi smo jucer dobili na poklon kisobran kolica,Robotova marka[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] (moram reci da sam bas sumnjala da nece biti nesto dobra),ali sad vam mogu reci da su mi super,imaju tri polozaja,i pravo su lagana,Hamzi se svidjaju i to mi je najbitnije.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Sutra stavljam sliku.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Hannah -> RE: Kisobran kolica (11.3.2009 8:58:04)

IZVORNA PORUKA: thea

Izvini, gdje se nalazi Mališa i ta Brevi-jeva kolica jesu li prikladna za novorodjencad ili za vecu bebu koja moze da sjedi? [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Unaprijed hvala.


Izvini što se javljam nakon mjesec dana :). Mališa je u Merkuru na otoci, a ova kolica ne mogu za novorođenče, nemaju položaj za ležanje.




nita -> RE: Kisobran kolica (13.3.2009 22:22:48)

A gdje je slika? Baš me interesuje kako izgledaju ta kolica. Ako ti bude zgodno ubaci nam sliku.[sm=smiley1.gif]




thea -> RE: Kisobran kolica (14.3.2009 21:14:47)

Hvala na informacijama, ja sada trazim kolica za novorodjence i mislim da cu se odluciti za Gracco Ultima + TS. Da li ima neko iskustvo sa ovim kolicima i kako su se pokazala?

Veliki pozz za sve mame!




Visnja RR -> RE: Kisobran kolica (14.3.2009 22:03:03)

thea imas temu o kolicima na pdf Trudnoca -

Koja kolica su dobra...


iscitaj sve [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




mamina princeza -> RE: Kisobran kolica (14.3.2009 22:26:43)

Brevijeva Kisobran kolica su super al nisu za novorodjence nikako . Ja ih imam odnedavno trenutno mi stoje kod mame kad tamo odemo da moze izaci - Dzelila ih voli al se ne mogu poredit sa ovim nasim PEg Perego , jest da su teska al kad je beba mala mislim da su takva super. Dok ne prohoda mislim ih abd koristiti a onda kad bude malo nogicama malo kolicima uzecu ova od mame. 




thea -> RE: Kisobran kolica (22.3.2009 1:19:06)

Hvala Visnja RR! Nisam bila prisutna ovih dana na forumu, pa tek sad vidim tvoj odgovor.




žana o8 -> RE: Kisobran kolica (5.4.2009 8:25:55)

Ja sam kupila u TL bubu kolica -80,00 KM - nisu uopšte loša, a i lijepo izgledaju,  imaju 2 položaja, lagana su. Konačno možemo same šetati[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Skvo RR -> RE: Kisobran kolica (15.4.2009 17:02:43)

IZVORNA PORUKA: sanja.sa

Ja sam juce isla da kupim chicco liteway, ali kada sam ih probala meni su knap visinom, a MM koji je visok 2m nema sanse da ih voza. Model chicco evolution je visociji 5cm, pa me zanima da li ga neko ima i da li ste zadovoljne?
Takodje ako znate jos neka "visoka” kisobran kolica please napisiteJ.
 
Ovo je chicco ct0.5 evolution

[image]http://img9.imageshack.us/img9/4524/finalpassegginoct05evol.jpg[/image]

I mene ova zanimaju....Ja imam chicco sa tri tocka (prezadovoljna sam, ali su mi ona [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] za gizde i kada sam sa MM-om ali su mi full preteseka,da li si ih kupila? Koliko imaju kg i polozaja? I da li moze bebe od 6 mjeseci u njih?

Pozz




juni -> RE: Kisobran kolica (15.4.2009 17:48:33)

Evo ja cu ti odgovoriti posto smo ih kupili nedavno. Imaju 5 polozaja, od lezeceg do uspravno sjedeceg. Kilaza im je oko 7 kg (ja ih vagala [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) ali u prodavnici ce ti reci 5,5 kg. Mogu bebe od pola godina, ja sam juce vidila jos mladju bebicu u njima, mama je voza i cini se ok.
Ja ih jos nisam koristila jer su mi neprakticna niz stranu pa zato koristim ova teska sa rucnom kocnicom, a ova chiccova cemo koristiti za more i Mostar. Nadam se da sam ti pomogla [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Emil salje jednu veliku pusu za Umu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Skvo RR -> RE: Kisobran kolica (15.4.2009 22:33:15)

Koja im je cijena?

Znaci ti zadovoljna...ma ova moja su mi preteska....pod hitno trebam laksa kolica...A kakva su za upravljanje? vidim nemaju kocnicu....a sto su tebi neprakticna nisam te skontala....(do mene je vjerovatno, jer sam koma citav dan) ?
Ljubni nam Emila!




juni -> RE: Kisobran kolica (15.4.2009 22:54:28)

Cijena im je 280 km (mozda negdje ima i jeftinije naci). Za upravljanje ti ne mogu nista reci jer ih jos nisam pocela koristiti, mozes pitati Romali jer ih i ona ima [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Meni bi bila neprakticna kad bih s njima isla niz strminu jer nemam rucne kocnice na njima (a ja navikla na Quinny).
Zbog toga jedino, inace su cudo sto se tice sklapanja i rasklapanja, za cas!




Romali -> RE: Kisobran kolica (17.4.2009 7:32:46)

Vidim neko me tražio, tek sad skontah[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Skvo, mi ih imamo i nama su super! Ni mm ni ja nismo uopšte niski, ali nismo primjetili ovo što spominju da je višim ljudima malo teže gurati ih.
Uglavnom, mene su spasila. Stavim bebu ( ustvari čo'jeka od skoro 12 kg) u njih, odnesem niz stepenice i tek onda u lift, sve bez problema.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Pošto imaju više položaja, možeš svoju bebaru staviti u njih da leži ili bude u polusjedećem položaju. Računaj da će ona ubrzo sjediti aBd.

Lagano se sklapaju, a što se tiče kočnice, nama svakako ne treba pa smo full zadovoljni. Korpa je tkđ.super, svašta u nju natovarim i još ima gornji dio navlake pa se taj nered ne vidi.

Imamo i mi ona što kažeš za gizde [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , ali su ova spas za mamu samu  s bebom.




Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>