chantal -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (23.3.2014 19:18:43)
|
IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: Ljubicica_Sa Da,ali jako ej neugodno,ako takav zivot tu braku treba d abude,onda neka ne bude nikako. Joj srce,pa ne živiš ti brak s muževom mamom,nego s mužem. [sm=zmeden.gif] Šta ona ima s vama? Zar je teško ljubazno reći 'oprosti,ovo se tiče samo nas dvoje' i sl ? Draga jasmin,kod tebe je očito da imaš posla s normalnim ljudima,pa onda nije problem postupati tako smireno i civilizovano,ali sad zamisli i vjeruj mi na riječ da postoje osobe koje bi ti na to tvoje jezikovu juhu sručile u stilu ona će meni da me se ne tiče,u mojoj kući,blablablabla i tako u nedogled,pa ne možeš doći do riječi od rondanja,uf,uf,a nismo ni svi isti,ja sam poprilično kratkog fitilja,i ne bih imala živaca preodgajati odrasle osobe,uvijek kažem ne daj mi Bože zajednice! A tebi ljubičice želim da bude onako kako je najbolje,već su ti žene rekle,ako misliš da se ne možeš tu prilagoditi,put pod noge,nemoj se zavaravati,tratiti vrijeme,živce...puno bolje/drukčije neće biti,a jesi to trudna?
|
|
|
|