Lactogyn tablete za vaginalnu floru (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem



Poruka


vaga -> Lactogyn tablete za vaginalnu floru (15.2.2008 10:31:12)

Pozdrav svima nisam se javljala nekoliko dana zbog guževe na poslu, ali sada sam tu i htjela bih vam reći da sam jutros bila na redovnom pregledu kod dr. i rekao mi je da imam malo gljivica tj. candida i dao mi je vaginalete i uz to Lactogyn tablete. Mislim da bi ove tablete trebala koristiti svaka žena, a detaljnije možete pročitati niže:  
Lactogyn - Prvi oralni probiotik za zaštitu zdravlja vaginalne flore16.11.2006.Jadran galenski laboratorij u suradnji s tvrtkama Chr. Hansen i Urex Biotech plasirao na tržište novi revolucionarni probiotički preparat.

LACTOGYN je prvi probiotik u svijetu za koji je znanstveno dokazano da učinkovito djeluje na ravnotežu vaginalne mikroflore i zdravlje urogenitalnog sustava nakon oralne primjene. Jednostavnost primjene uzimanjem na usta, neškodljivost i sigurnost LACTOGYNA osiguravaju ženama preuzimanje kontrole nad svojim intimnim zdravljem.
(Zagreb, 16.11.2006.) - Na promotivnom predstavljanju u Zagrebačkom klubu Škola, stručnjaci JGL-a predstavili su novi revolucionarni probiotički preparat LACTOGYN. Za probiotičke sojeve koje sadrže LACTOGYN kapsule, znanstveno je dokazana učinkovitost djelovanja unutar urogenitalnog sustava nakon primjene na usta.
LACTOGYN kapsule sadrže dva patentirana i klinički podržana probiotička soja (tzv. dobre bakterije) - Lactobacillus rhamnosus GR-1 i Lactobacillus reuteri RC-14. Mogućnost primjene ovih jedinstvenih probiotika rezultat je 20-godišnjeg istraživanja kanadskih znanstvenika, dr. sc. Andrew W. Brucea i dr. sc. Gregora Reida.
Zbog specifičnosti anatomske građe, žene su izložene svakodnevnim različitim štetnim utjecajima, zbog čega je moguće narušavanje prirodne zaštite koju inače osigurava normalna vaginalna mikroflora. Ubrzani ritam života, stres, oslabljeni imunitet i česte promjene partnera utječu na ravnotežu vaginalne mikroflore. Poznato je da mnoge žene nakon uzimanja antibiotika širokog spektra djelovanja osjete probleme u intimnom području. Ponekad sličan utjecaj mogu imati oralni kontraceptivi zbog visoke razine estrogena koja pogoduje rastu gljivice roda Candida, koja je najčešći uzročnik neugodna svrbeža.
LACTOGYN je dostupan bez recepta u ljekarnama diljem Hrvatske od listopada ove godine.

Pozdrav svima [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




budućamama -> RE: Lactogyn tablete za vaginalnu floru (15.2.2008 10:36:33)

Odlično!!!
Ovo je sigurno lakše koristiti od svima nam mrskih vaginaleta, iako sam čula da se može candida liječiti i tamponom umočenim u Lgg jogurt.
Vago, znaš li koliko koštaju ove tablete i gdje se mogu nabaviti?




vaga -> RE: Lactogyn tablete za vaginalnu floru (15.2.2008 11:06:04)

Koštaju 16,09 KM i kupila sam ih jutros u apoteci prekoputa pozorišta, pretpostavljam da se ima kupiti u svim apotekama Sarajevo. Baš mi je teta u apoteci rekla da lično koristi i preporučuje ga svima najmanje tri mjeseca u kontinuitetu. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  




vaga -> RE: Lactogyn tablete za vaginalnu floru (15.2.2008 11:09:40)

I ja sam čula sa tampon namočen u Lgg, ali ja ću ipak uzeti i vaginalete koje mi je dr. dao Poliyginax i uz to svakako nastaviti sa uzimanjem Lactogyn tableta. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Antigona -> RE: Lactogyn tablete za vaginalnu floru (15.2.2008 11:20:51)

Ja sam ih koristila, doduše nisam dosljedna bila ( 3 mj. u kontinuitetu) ali su zaista dobre. Kupila po preporuci ginekologa, nakon potrošene duple doze canesten kreme.





Ivona -> RE: Lactogyn tablete za vaginalnu floru (16.2.2008 19:43:15)

I ja sam koristila LACTOGYN tablete mjesec dana i pokazale su se najboljim sredstvom u borbi sa ruznim vaginalnim sekretom.
Prvih 8 dana sam uz njih koristila i ROJAZOL vaginalete.
Preporucila bih svima,jer je to samo dodatak prehrani.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Amelaa RR -> RE: Lactogyn tablete za vaginalnu floru (16.2.2008 21:09:21)

Ako Bog da u ponedeljak ih uzimem odmah,...jer imam malo pojacanog sekreta...pa nece skoditi da ih uzimam....




HanaBana -> RE: Lactogyn tablete za vaginalnu floru (14.10.2009 10:45:49)

I ja se borim sa pojacanim sekretom ruznog mirisa i evo srecom nadjoh ovu temu. Odmah odoh kupiti ovo. Hvala ringeraji!




mamina princeza -> RE: Lactogyn tablete za vaginalnu floru (14.10.2009 10:50:39)

drugi put imam problema poslije antibiotika, pa moram koristiti neke vaginalete obicno canesten ili slicno.
Moglo bi i meni ovo pomoci da malo "popravim " floru??




lilix -> RE: Lactogyn tablete za vaginalnu floru (14.10.2009 10:54:30)

ove tabletice su super koristla sam ih 3 mjeseca, ma milina, nema dnevnih uložaka, suha i čista cijeli dan, milina, ko ih izmisli svaka mu čast




HanaBana -> RE: Lactogyn tablete za vaginalnu floru (14.10.2009 11:01:27)

Uh ako je tako lilix castim te:))Ja imam takvih problema da to nije humano vise. Isla sam doktoru ali te briseve mi nisu radili eto kao sve je uredu:(A iz mene ebukvalno"lije" a da ne govorim o mirisu. Na posao pored ulozaka noam gacice i perkam se jer mi je pravo neugodno i nema sta nisma probala ali nista. Nadam se da je u ovim tabletama spas:)




maja78 RR -> RE: Lactogyn tablete za vaginalnu floru (14.10.2009 11:13:05)

A pa nevjerovatno, a bas sad mislim da idem sta traziti u apoteci, imam nekakvu valjda upalicu, ali ovdje se bolje sazna:) Hvala zene ! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stranica: [1]