Poklon za trogodisnjaka (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca



Poruka


amdi -> Poklon za trogodisnjaka (22.2.2008 11:37:21)

Naime, sace mom Amaru rodjendan pa se pitam sta je to sto motivise djecu za razvoj u tom dobu. On nije od one djece koja sjede i slazu kocke ili puzle, a ima brdo igracaka tipa autica...




Antigona -> RE: Poklon za trogodisnjaka (24.3.2008 12:31:26)

meni su super one društvene igrice prilagođene tom uzrastu.
Recimo memory, onda ono kad love patkice i sl. Ima za kupiti u svim boljim radnjama dječijih igračaka, Turbo limach i sl.
Mi imamo memory i super nam je nije jeftino ali vrijedi, pogotovu u odnosu na ovu kinesku plastiku




majki -> RE: Poklon za trogodisnjaka (16.4.2008 9:58:04)

I mi sada u subotu idemo na jedan rođendan, dječaku je tri godine i neznam šta da mu kupim. Ima čini mi se sve moguće igračke i slikovnice. Sviđa mi se ideja o nekoj misaonoj igri ali neznam je li to prezahtjevno za trogodišnjaka. Koja od tih igara bi bila pogodna za ovaj uzrast?




peanut -> RE: Poklon za trogodisnjaka (16.4.2008 11:38:23)

Zavisi od sklonosti djeteta...Moji djecaci prvenstveno vole autice i garazice, ali vole i lego kockice, plastelin (playdoh-cini mi se, lahko se kasnije skida sa namjestaja)[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image], ima i dodatke u vidu kalupa i sl, bojanku i drvene bojice...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




majki -> RE: Poklon za trogodisnjaka (16.4.2008 11:45:52)

Pogledaću taj plastelin, s tim se može biti dosta kreativan, nadam se da će mu i mama biti zadovoljna poklonom jer ipak ona mora za njim pospremati. Hvala na savjetu.
pozdrav




Stranica: [1]