malena. -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (24.2.2011 0:05:22)
|
procitavsi ovu temu shvatih da nisam sama...da bog nije samo meni uzeo najmilije...toliko tuznih sudbina...i znam koliko suza kod svake...ne nijedan,bas nijedan dan ne prodje da se ne isplacem...da mi toliko misli ne prodje kroz glavu da je moglo biti drugacije...da smo mogli nesto promjeniti.toliko neizrecenih misli...nemam snage da svoju bol pricam drugima,nemam snage da kazem ono sto me boli...lakse je pisati,u tom nadjes neku utjehu. Ne želim svojom tugom druge tužnim činiti,jer moja tuga je samo moja tuga...jer moja tišina je samo moja tišina. Al opet u srcu čujem tvoj glas,opet te zamisljam živog...a znam da je to samo poželjna varka... Tebe vise nema i neće te opipljivog biti... Dragi moj, živimo kao u komi od dana kad si otišao, svima nam srca slomi. Nikad nikog kao tebe neće voljeti srce, nikad više neće isto me grijati sunce.Sa svakim novim jutrom, sa svakim novim danom bol u srcu je veća i sada kada te nema čini mi se da te sve bolje poznajem. Znam da si sada sretan tamo gore na nekom "proplanku" i nadam se da ću jednoga dana imati priliku sresti te u nebeskim prostranstvima... Ali prije toga moram proći ovozemaljskim putevima... I sve bih dala da samo jos jednom cujem tvoj glas...da vidim tvoje lice..samo da ti kazem koliko si mi znacio i koliko sam te voljela...jer znam da ti to nisam pokazivala koliko sam trebala... I vjeruj u srcu imam neku ogromnu prazninu koju nikad niko i nista nece moci ispuniti...jer taj dio srca je tu bio za tebe...za mog jedinog brata... neka ti je lahka zemlja i neka ti dragi allah podari dzenet i sve dzenetske ljepote...
|
|
|
|