| 

| 

| mala curica ->  RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj  (1.5.2015 13:10:13) |  
			  | 

IZVORNA PORUKA:  alman 
 jutro zenice kako ste mi od jutros, sigurno ce bit slabije javljanje ovaj vikend zbog prznika i radova,[sm=smiley1.gif]

neka nam ovaj mjesec protekne u znaku urednih kontrola, iscekivanju novih bebica,  terminusama zelim lagane porede, zive i zdrave bebice, valjda ce nam se javljati do termina, malo su su usutile [sm=smiley1.gif]

a onda dolazi ako Bog da i nas mjesec Bella, mala curice  [sm=bravo.gif]

leena ja mislim da se radi 12-13 sed, meni je dr. nuhalni mjerio u 12 sed, mozda je bolje da odgodis za jos jednu sedmicu [sm=smiley1.gif]

Uhhhhh,ja jos nisam svjesna da dolazi nas mjesec,lagano se blizi......[sm=bravo.gif]
 Uz Boziju pomoc da nam svima bude hairli.[sm=bravo.gif]
 Polahko pripremam za bebu,pa cu i svoju torbu da spremim za bolnicu i neka stoji.Nezz sta ce se sve desavati poslije 36
 neka je ona meni spremna.

Carobno,hvala dragom Bogu za uredan nalaz.....radujem.se zbog tebe [sm=bravo.gif]
 Sada lijepo opusti se i uzivaj sa svojom bebicom u pupi.
 Da,nasa Andy blista,sretna mama,uziva u majcinstvu,maleni masala raste prava lutka
 Divna je,puno mi pomaze oko pripreme za bebu i savjetima.
 Hocu pozz cu je od tebe,a mislim da i ne zna da si trudna.Jako se ce veseliti tome [sm=smiley1.gif]
 |   
	          | 
 |  |  |