| 
				  teacher75 ->  RE: JU "Djeca Sarajeva"  - Vrtići  (16.10.2012 19:37:13)
			   | 

IZVORNA PORUKA:  hanabanana         IZVORNA PORUKA:  Lady26      Felix, po ko zna koji put [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image], ovdje ne moze tako, osim mozda u privatnim....   Mora se valjda znati red....          Moja H. je išla u Kekec. Ja sam je znala dovesti u osam, ali i pola deset_.    Nekad čak i iza deset_.    Naglašeno mi je da time ostaje " uskračena " za neka aktivnosti, ali nikad nije bio problem što je dovodim poslije pola devet.    Po nju smo znali ići prije spavanja, poslije dva, u pola pet.    Isto nije bilo problema.    S. isto tako znam odvesti iza pola devet, ako je vodim iza pola devet znam da im moram dati doručak, jer su ga fulale u vrtiću.       Niko po ugovoru nema pravo da vas vrati ako dijete ne dovedete do pola devet.       super, ovo mi bas odgovara, jer kad pocnem raditi i budem druga smjena pa mi dijete bude ostajalo u vrticu do fajronta i necu je vidjet dok ne dodjem kuci oko 8 voljela bih je sto kasnije ujutro ostaviti, da bar jutro provedem s njom[sm=smiley1.gif] 

| 

| 

| 

|