Nevjera (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

mojamura -> Nevjera (10.10.2007 14:31:02)

Recimo, da vidite kako muž vaše prijateljice ljubi neku drugu ženu. Dali bi rekle to svojo prijateljici? Da ili ne. I molim ako argumentirate svoje stavove.

Ja sama ne znam kako bih reagirala, vjerovatno bih joj newšto rekla, ali samo ako bi vidjela da prijateljica pati u takvoj vezi. Ali onda opet postoji opasnost, da se oni pomire i vi ispadete kao največa budala.

Blue rose RR -> RE: Nevjera (10.10.2007 14:36:08)

Iskreno ne bih voljela niti da meni neko kaže, niti da ja kome prenosima takve stvari. Mislim da svaka žena može da prokuži kada je muž vara, odnosno potrebno je samo malo pažnje na njega i njegovo ponašanje (izuzetak su one žene koje su zaluđene svojim muževima, pa ne vide dalje od svog nosa), i čitate ga kao bukvar.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Okarica -> RE: Nevjera (10.10.2007 14:39:06)

Vrlo opasna situacija. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Mislim da ljudi mogu saznati da li ih neko vara, ako se dovoljno potrude. Dešavalo se da su ljudi svojim bliskim prijateljima rekli da ih partner vara i tako postali njihovi neprijatelji. Ja lično mislim da se ne treba petljati u nečiji ljubavni život, pa bilo da je u pitanju najrođeniji. Ne znam kako bih reagovala da je u pitanju moja sestra ili bliska prijateljica, ali sada mislim da nije pametno bilo šta govoriti. Najpametnije je sačekati da osoba sama dođe do tog bolnog saznanja. Ako nikad ne sazna, valjda je i to podsvjesno njena želja. Neki ljudi jednostavno ne vole da im se "otvaraju oči". Moj savjet: NE TREBA SE MIJEŠATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrav!

sexi sejo -> RE: Nevjera (10.10.2007 15:09:08)

Cao, evo sexi seje ponovo. Ja da vidim da zena mog prijatelja ljubi nekog drugog, ja ne bih nista rekao. Ocekivao bih da i ona ne kaze za mene kada bi se ja nasao u takvoj situaciji. Jer ne bi ona bez razloga ljubila tog drugog lika, mozda ga voli, mozda su stari prijatelji, sta ja znam. A i s druge strane mozda ne dobija kod kuce ono sto bi trebala dobijati, pa trazi sa strane. Ja znam da moja zena sigurno ne trazi sa strane, jer kad god mi dopusti ja vodim ljubav sa njom. Prije bi se moja zena trebala cuvati da ja ne bi isao sa strane traziti jer iskreno ona meni ne daje koliko bi ja zelio, a puno bi zelio. Ja ne znam jesam li ja sexualni manijak ali volim sex. Samo vam jos mogu reci po ko zna koji put da vas sve puno voli i pozdravlja vas
SEXI SEJO [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

mojamura -> RE: Nevjera (11.10.2007 7:54:59)

recimo, da vam je to bila ona baš najbolja prijateljica/prijatelj prevaren/a....vi to znate i šutite, ona kroz neko vrjeme dozna da je muž nevjeran....a vidi isto, da ste vi to znale a da ste šutjele.

šta bi kazale svojoj prijateljici, kako bi vam rekla u obraz, da to od vas nije očekivala, da je i vi pustite samu....da od svih ljudi je vama najviše vjerovala

Mama1 -> RE: Nevjera (11.10.2007 8:01:30)

Hmmmm! Tu treba biti "diplomat" ! Treba diplomacki razgovarati sa prijateljicom ...

JA licno bih prvo ispitala teren npr:
Pitala bih : sta bih ona da je muz vara , sta ona o tome misli , jel ikada pomislila da bi je mogao varati i slicno ... Na osnovu njenih odgovora bih znala kako bih reagovala . . .

Okarica -> RE: Nevjera (11.10.2007 9:42:08)

Ne može saznati da si znala, osim ako joj sama kažeš. Ako ona kao njegova žena nije znala toliko vremena, zašto bi to njena prijateljica morala znati. Ja i dalje stojim pri svom stavu da se ne treba miješati. Pozdrav!

natasa -> RE: Nevjera (11.10.2007 10:08:46)

ja bi sigurno rekla.jer znam kako je biti prevaren i kad se ti svi smiju u glavu!!!!!

mojamura -> RE: Nevjera (11.10.2007 10:55:52)

IZVORNA PORUKA: natasa

ja bi sigurno rekla.jer znam kako je biti prevaren i kad se ti svi smiju u glavu!!!!!

eto još jedan razlog, da se stvar dobro razmisli....i vjerujem, natasa, da je to najglupiji i najbolniji feeling [image]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_15_15.gif[/image][image]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_28.gif[/image]

amlatifa -> RE: Nevjera (12.10.2007 14:19:17)

Ja sam ovdje nova pa eto da se uključim.Čovjek treba biti iskren do kraja ako si prijatelj onda si prijatelj bez obzira na posljedice.
Bolje nego da doživi kao ja sama otkrila sama se ubila[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

natasa -> RE: Nevjera (13.10.2007 21:04:24)

a da bi prvo sa njim poprićala?ja to nebi mogla gledati,i jako bi bila povređena,da mi prijateljica ne kaže istinu.jer to boli jako!
istina je da se ne treba miješati-ali pomisli,da si ti na tom mjestu-šta bi ta prijateljica napravila..
ma nne želim bit previše pametna...

mojamura -> RE: Nevjera (15.10.2007 10:07:01)

ja isto tako razmišlam kao i ti....u nijednom primjetu to nije win-win situacija, nego je uvjek lose - lose

Mama1 -> RE: Nevjera (15.10.2007 10:14:05)

Uvijek sam za to da netreba lagati al nekada smo primorani na to ...
I nekada je laz bolja nego istina ....
Jako je bitno kako osoba prihvata istinu ....

NPR:  Jedna moja kolegica je rekla ....
Moj muz kada bih mene varao ja nebih voljela da to znam i da mi iko to kaze .... A kada bih saznala pravila bih se  kao da neznam !!!!

Anoniman -> RE: Nevjera (15.10.2007 16:55:02)

mislim da je uopce pojam nevjere gadna stvar.ne bih imala srca da ne kazem prijateljici,rekla bih sta sam vidjela i kada.jer sve bi mi voljele znati da li nas varaju,zar ne??i zar ne bi svojoj prijateljici rekle,pa sto nisi rekla?jeste da se nije dobro petljati u tudji zivot ali ja bih rekla -pa kud puklo da puklo.i ja licno NIKAD AMA BAS NIKAD PREKO NEVJERE NE BIH PRESLA.NEMA RAZLOGA KOJI JE ISPRIKA ZA VARANJE.JEDNOM U OZBILJNOJ VEZI SAM PREVARENA I ZNAM KAKO JE.UZAS.

mojamura -> RE: Nevjera (16.10.2007 14:56:39)

i ja mislim da nevjeru ne bih mogla oprostiti....jer iako bih probala ostati u takvoj vezi....onaj mali crv sumje bih me razjdao

archi -> RE: Nevjera (19.10.2007 22:38:22)

Ako ste jedna drugoj prijateljice od povjerenja onda se tako i ponasate. Kazes pa sta bude.

Anoniman -> RE: Nevjera (10.2.2011 23:23:30)

Drage moje u jednoj sam bas glupoj situaciji. Nasla sam mogu slobdodno reci ljubavnu poruku na mobitebu svog  mm. Pokusla sam zvati broj tel, ali mi se niko nece da javi. Nemogu provjeriti ultra je broj. Ima li ko kakav savjet. Kako da provjerim da li je me mm vara. Mobitel  je uvijek uz njega.

teacher75 -> RE: Nevjera (10.2.2011 23:27:27)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Drage moje u jednoj sam bas glupoj situaciji. Nasla sam mogu slobdodno reci ljubavnu poruku na mobitebu svog  mm. Pokusla sam zvati broj tel, ali mi se niko nece da javi. Nemogu provjeriti ultra je broj. Ima li ko kakav savjet. Kako da provjerim da li je me mm vara. Mobitel  je uvijek uz njega.

nazovi opet sutra s nekog drugog broja, mozda ce se javiti...

mamma mumi -> RE: Nevjera (10.2.2011 23:29:49)

zvala sam sa kucnog ne svog naravno, i kasnije mi kazu da je zvao neki zenski glas je bio, i to pravo drzak" ko  odkuda vama moj broj, nisu uspjeli reci ni da su pogresan br okrenulu, ona im je tresnula slusalicu. Joj kako sam ljuta, kad sam u nekoj nemocnoj situaciji. Nisam pametna sta da radim

Dalil@ -> RE: Nevjera (10.2.2011 23:37:17)

Ups [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

teacher75 -> RE: Nevjera (10.2.2011 23:39:21)

neces ovdje rijesiti problem sigurno,,, popricaj sa muzem, mada ce se mozda pokusati izvaditi govoreci da je poruka poslana na pogresan broj ili ce te napasti sto si mu rovila po mob. ili da se uhinjis i cekas da napravi pogresan korak i da ga uhvatis na djelu[sm=zmeden.gif]

Dalil@ -> RE: Nevjera (10.2.2011 23:40:48)

Koliko dobro mislis da poznajes svog muza?
Je li moguce da je njemu neko poslao poruku? Da nije interakcija u pitanju?
Valjda bi je brisao ako ne zeli da je vidis..

I, je li se njegovo ponasanje promijenilo u zadnje vrijeme?

Anoniman -> RE: Nevjera (10.2.2011 23:42:18)

Možeš li je kako nazvati sa njegovog telefona, kad on spava npr.? A ako baš drži tel. tako čvrsto uz sebe ima nešto...

mamma mumi -> RE: Nevjera (10.2.2011 23:46:07)

Ma i ja sam pomislila da nije greska, ali opet mi crv mira neda. Ma vjeruj mi  imala sal u zivotu jedno ruzno iskustvo, kada sam bila 100% sigurna da me ta osoba nebih prevarila i na kraju se bas to desilo, e od tada ja nevjerujem ni samoj sebi. Nije se promjenio prema meni, isti, pazljiv, ali kao sto rekoh neki mi crv mira neda. Pomislila sam da nazovem, ali bojim se  sta ce se desiti, kako objasniti da nisam zvala, ma nisam osoba koja zna da petlja, ja vazda istinu pa sta god. Poslije tog sms niti jedan nije bio novi, niti tel. poziv.Hvala vam u svakom slucaju.

Medić* -> RE: Nevjera (10.2.2011 23:46:27)

moze biti i greska u pitanju,

sto rece teacherka najbolje da razgovaras sa njim ako vec sumnjas,

ili nazovi sa njeg telefona, iako kazes da je uvijek uz njega, ima nacina bas onako kako si uspjela da procitas poruku.... 

Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>