bubuli -> RE: Vas osjecaj????? (28.7.2009 14:33:59)
|
mozda se moja prica nece uklopiti ovdje al ipak se radi o osjecajima pa reko da napisem da vas potpuno razumijem i moram reci da je nas svijet uzasno pogan!!! stvar je u tome da sam ja prije 5god.bila u braku 8 mjeseci gdje je to bilo 8 mjeseci pakla...samo kazem Bogu hvala zavrsilo se sve na vrijeme... bili mladi,ludi,prvi momak,prvo sve...mislila centar mog svijeta i prisjelo mi...tudja zemlja,tudji ljudi,nema nikog iz mog grada a kamoli da imam prijatelja ili nekog...uzjahali na mene a ja se nikako uklopit i saberem 2 i 2 bolje se i razvesti dok nemamo djece i vratit se kuci,svi me cekaju,imam i posao i ja se vratim sva sretna...dosla do sebe,zivot normalan,sve moje,grad,ljudi,familija,posao al...razvedena... od tada nikad ni momka,ni veze ma nista...do tog momenta kad sam upoznala mm i odma na prvu mu rekla sve...on je samo rekao svi mi imamo proslost i ja i ti i to je iza nas mene to nezanima nego ti,takva kakva jesi... hodali smo godinu dana,vjencali se,trudna...Bogu hvala ide sve kako treba i svojim redom...al cujem komentare "ma za koga se sad udala" ********* al kad god me pogode necije rijeci vezano za to samo se sjetim sta mi je mm rekao prvi put i sta mi ponavlja stalno "da smo bitni samo mi a ne niko niti ista oko nas" volim ga najvise na svijetu!!! i svi mi imamo pravo na srecu i zivot a dace Bog zlobnicima da se zabave o sebi...
|
|
|
|