Jako interesantno edukativnog karaktera za odrasle i djecu (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu >> Zabava



Poruka


malecka60 -> Jako interesantno edukativnog karaktera za odrasle i djecu (30.8.2009 16:03:45)

http://www.mozgalica.hr/


Ovo je meni super stvar [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image].
Jako interesantno edukativnog karaktera za odrasle i djecu.

Barem je meni dosadilo da mozgam sta kupiti nekome za rodjendan? Parfem, nausnice, kozmetiku, odjecu, sta, kako, hoce li biti malo ili veliko?
Ali ovaj link je super stvar, odlican poklon za svakoga [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
Raznorazne igracke...
Sta vi mislite o ovome? Moze li se jedna igracka drustvenog i edukativnog karaktera zamjeniti kojekakvim poklonima za odrasle ili nekakvim video-igricama, PS,...
Jos kad bi se moglo fino naruciti... ako ko ima ideju... neka javi... ja sam pravo zainteresovana, a vi [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]?




Hanady RR -> RE: Jako interesantno edukativnog karaktera za odrasle i djecu (30.8.2009 16:36:19)

Pogledah link i vrlo zanimljivih stvari ima...

a iz ličnog iskustav ti mogu reći da su ove drvene slagalice jako dobra stvar i vrlo dobre za razvijanje vijuga kod djece a i za odrasle su dobre jer ih njihova djeca natjeraju da se igraju sa njima ako za to nemaju vremena.

Moja djevojčica je iz njemačke dobila medvjedića iz 3 djela glava, trup sa rukam i dole nogice koji se kao puzla slaže u okvir drveni , medo ima 6 različitih izraza lica i 6 različitih odjelaca pa je moja djevojčica danima učila šta medo obuče kad spava pa šta kad ide na izlet šta u školu, kad plače kad se smije , itd...drveno je i super obrađeno nema šanse da se povrijedi.

a jučer sam joj u turbo limaču kupila tablu drvenu u kojoj su slova, ta se slova izvade iz svog kućišta i ispod svakog je predemt koji počinje sa tim slovom. Evo već dva dana vadi ta slova i vraća ih u ovir pitajući me gdje koje ide.  sad već zna da je J na mjestu fdje je jabuka, V na mjestu violine i td.








malecka60 -> RE: Jako interesantno edukativnog karaktera za odrasle i djecu (30.8.2009 17:57:51)

Meni su sve ove igracke interesantne.
Imala sam priliki sloziti 3 igracke, ma fenomenalno... za razvijanje mozdanih vijugica, interesantno za cijelo drustvo, lijep poklon poslovnom partneru, djevojci, momku, muzu, supruzi, rodjacima, prijateljima...




Romali -> RE: Jako interesantno edukativnog karaktera za odrasle i djecu (30.8.2009 21:19:56)

Stvarno ima divnih igračaka, mislim da bi se mm dobro zabavio [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Morat ću naručiti nešto pa neka se igra sa sinom [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley4.gif[/image]

Evo pogledah  Rubbabu autiće, mi imamo 4. Nisam ni znala ovu info za pranje.




malecka60 -> RE: Jako interesantno edukativnog karaktera za odrasle i djecu (3.9.2009 12:54:25)

Evo ovako ako ko zeli da naruci neku stvarcicu, neka javi, jer mi cemo se ovih dana naci sa prijateljima iz Zg, pa mogu ponijeti.






Crvena -> RE: Jako interesantno edukativnog karaktera za odrasle i djecu (5.9.2009 17:32:36)

Hvala melecka 60[sm=bravo.gif]
Neke od ovih zezallica se moglo kupiti u velpro-u u Sa. mi imamo onu piramidu i jos neke [sm=smiley1.gif]




malecka60 -> RE: Jako interesantno edukativnog karaktera za odrasle i djecu (4.10.2009 19:41:35)

Pa to je super, ali u Zenici nema Vel Pro, a nisam nigdje vidjela da ima prodavnica sa tim svastaricama [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]...





Adana -> RE: Jako interesantno edukativnog karaktera za odrasle i djecu (4.10.2009 19:50:23)

Crvena gdje ima Velpro u Sarajevu?




Amelaa RR -> RE: Jako interesantno edukativnog karaktera za odrasle i djecu (4.10.2009 19:51:45)

Evo pitala sam svekra vezano za Velpro jer on je u toku s tim i kaze da sada u Sarajevu nema maloprodaje Velpro nego samo maloprodaje.




Adana -> RE: Jako interesantno edukativnog karaktera za odrasle i djecu (4.10.2009 19:57:11)

IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Evo pitala sam svekra vezano za Velpro jer on je u toku s tim i kaze da sada u Sarajevu nema maloprodaje Velpro nego samo maloprodaje.


Nema maloprodaja?




Amelaa RR -> RE: Jako interesantno edukativnog karaktera za odrasle i djecu (4.10.2009 20:03:26)

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Sorry Adana...malo samo vise umorna pa ...nego ovako nema maloprodaje samo veleprodaja.




Anoniman -> RE: Jako interesantno edukativnog karaktera za odrasle i djecu (4.10.2009 20:11:28)

ja sam prijateljic kada se udavala kupila trivial pursuit[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley4.gif[/image]...vazda kupujem ono sto bih ja voljela da meni neko kupi[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Stranica: [1]