Pobacaj!! (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem



Poruka


orhide76 -> Pobacaj!! (8.11.2009 0:49:40)


Prije 1,5g i vise sam imala pobacaj u 9 nedelji trudnoce,dobila sam prvo bolove u donjem predjelu ledja,a zatim jake,nepodnosljive bolove vjerovatne iste ili slicne porodjajnim,neznam jer nisam radjala ali mi je tako djelovalo..
Zvala sami hitnu jer su bolovi bili neprestani,nemoguci za izdrzat a nisam mislila da je to moguce citala sam da su ti bolovi slicni menstrualnim bolovima,sto za menne nije bio slucaj!!
Zatim je ginekolog konstatovao da se plod nije razvijao i da je to vjerovatno kromozomska greska te da se to desava nap,svaku trecu trudnocu!!
Sada se pitam,nisam odavno bila kod ginekologa kakva bi slijedeca moja trudnoca mogla da slijedi i dali neko ima iskustva po tom pitanju kao i vezano za bolove..
Tamo su mi propisivali obicne tablete za bolove koji mi naravno nisu pomagali!???




milenium -> RE: Pobacaj!! (8.11.2009 0:54:01)

dobrodošla!postoji već puno tema o tome,pa malo prolistaj.ukucaj gore u pretražnik ''spontani pobačaj'' gore u desnom kutu.ja sam isto imala spontani nedavno,tu negdje isto oko 9 og tjedna,a bolilo me je baš kao da rađam a znam jer već imam jedno djete.




orhide76 -> RE: Pobacaj!! (8.11.2009 1:03:29)


Hvala puno na odgovoru!!




milenium -> RE: Pobacaj!! (8.11.2009 1:05:07)

Tema postoji, http://www.ringeraja.ba/forum/m_4375/mpage_2/key_/tm.htm
Koristite  pretrazivac prilikom otvaranja novih tema.


evo klikni na ovaj link gore ,i tu nešto imaš.a dešava se šta ćeš,sad idite na novu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image]




Stranica: [1]