MAGMA kartica (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Skupljanje



Poruka


M kao Mama -> MAGMA kartica (9.12.2009 10:36:18)



Odmah da se ogradim, da me moderatori ne ruže, tražila sam temu, jer znam da je bila sakupljanje bodova u TL, aliizgleda da je izbrisana, pa otvorih ovu da Vam se ižalim.

Ja redovno kupujem u TL i kupovala sam u DP dok su radili, tako da sakupljam bodove, i krajem mjeseca mi ističu bodovi i helem juče sam opet bila u kupovini i ona na kasi nešto zeznu i kao ne može mi unijeti bodove, dođe šefica, ja se pravo naljutila, baš su bezobrazne, helem, eto na kraju oni će to završiti i stvarno, ja jutros provjerim kad fali mi 5 bodova od nekad ranije, jer kada sam nedavnoporvjeralava bilo je 37 i ovih pet je 42, kad jutros 37 , a zadnji bodovi jutros uneseni.

Poslala sam im meil, a ovo sve Vam pišem da budete oprezni i da provjeravate, ja nikada prije nisam vodila računa o tome, možda su i nekada ranije smaknuli koji bod.

Nije mi zbog pet bodova, ali mi je krivo, jer ipak ja sam stalna mušterija i ne dam da me zezaju.






HanaBana -> RE: MAGMA kartica (9.12.2009 10:39:49)

Hvala Alma na savjetu, smao mi reci kako provjeravas bodove - je li samo u njihovim prodavnicama ili?




snijeg -> RE: MAGMA kartica (9.12.2009 10:58:49)

HanaBana, provjera bodova se može vršiti i na njihovoj stranici www. turbolimac.com, link "provjera bodova".




Amrino -> RE: MAGMA kartica (9.12.2009 11:02:34)

http://www.ringeraja.ba/forum/skupljanje_bodova/m_85216/tm.htm




Hanady RR -> RE: MAGMA kartica (9.12.2009 11:05:31)

I nama se to desilo prije dva mjeseca čak 7 bodova nestalo u magli. Ma bezveze nije ni meni za tih sedam bodova al nije baš fer, mislim skupljamo i stalno tamo kupujemo kao da iskoristimo pogodnosti a na kraju balade biće da te pogodnosti i nisu baš pogodnost.




leli§ -> RE: MAGMA kartica (9.12.2009 11:10:46)

ja sam to davno prestala da skupljam i bodove i kartice...samo te namame i onda se bezveze iznerviras oko bodova...a za merkator: ja sam mami jednom tako nesto kupovala i donijela te bodove kuci ono na papiricu (otkud ja znam ima li karticu nema li) malo je hvalilo da i ja i bodovi izletimo i kuce[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ali najgore je kad raju iznerviraju i svi tako "oproste" po 5 bodova---i kad saberes sve oprostene bodove nigdje te nema




anidla -> RE: MAGMA kartica (9.12.2009 11:47:16)

ja od pocetka svoje trudnoce sam nabavila njihovu karticu ia sve sam skoro kod njih kupila i nisam bas odusevljena...izvadila sam je u TL u Karlovcu kad sam bila na godisnjem i tete su tamo preeeljubazne (za razliku od ovih nasih) nazalost!!!!!
al da se vratim na temu oko bodova....zadnji put kad sam bila u Magmi u Grand C, sveki je svasta nesto kupila (preko 300 KM) i placala American karticom, i ja joj dajem svoju Magma karticu da mi nabaci bodova....kad onaj lik sto radi govori meni ma necete puno dobiti bodova, ne morate mi davati karticu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
rekoh, nema veze samo vi meni ukucajte pa koliko god...kad on opet, covjek me bukvalno dovraca od bodova....ja se naljutim i kazem mu, a da bacim karticu????? ma fuuuuj, bas sam bila ljuta!




denny -> RE: MAGMA kartica (9.12.2009 11:52:30)

to je neki idiot bio [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
vjerovatno ti je govorio da se na karticu dobiva bod na svkih 70 kn a na gotovinu na 20 kn.
sorry ne znam koje su cifre u markama.
ma u svakom slučaju neki kreten




M kao Mama -> RE: MAGMA kartica (9.12.2009 11:56:34)

Ma, katastrofa su, ja tako rodici dala moju karticu ona u Dorotiju dok je radio kupila kaput,odjelo ma haman 400 KM i ona ima dala karticu, a oni rekli kao niste dali na vrijeme i nisu provukli karticu.

A HanaBana provjeravam na internetu, magma i onda ima provjera bodova




HanaBana -> RE: MAGMA kartica (9.12.2009 12:04:25)

Hvala ti. Imam jadnih 8 bodova[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stranica: [1]