RE: kupovina putem interneta (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

calahoe -> RE: kupovina putem interneta (6.6.2013 20:06:36)

jel neka od vas narucivala sa ove stranice ista?
http://www.bonprix.de/produkt/bikini-cup-c-schwarzhelloliv-979299/
evo ,konkretno bih ovaj kostim tako rado narucila,al na ovoj stranici se snalazim ko burek u svemiru,hem mi je njemacki nepoznanica ni translate nije od neke pomoci,hem mi je i sistem narucivanja nekako zbrckan.Hajde molim vas ako ko zna da mi ovo malo rastumaci,kostim mi se jako sviđa[sm=rozica.gif]

teacher75 -> RE: kupovina putem interneta (6.6.2013 21:43:48)

kostim je boli glava[sm=bravo.gif]

Pikapolonica -> RE: kupovina putem interneta (7.6.2013 9:43:46)

IZVORNA PORUKA: calahoe

evo ,konkretno bih ovaj kostim tako rado narucila,al na ovoj stranici se snalazim ko burek u svemiru,hem mi je njemacki nepoznanica ni translate nije od neke pomoci,hem mi je i sistem narucivanja nekako zbrckan.Hajde molim vas ako ko zna da mi ovo malo rastumaci,kostim mi se jako sviđa[sm=rozica.gif]

Ovaj kostim trenutno nije raspoloziv, tj bit ce uskoro raspoloziv (ima opcija da se unese e-mail pa te obavijeste kad im dodje na stanje), a sto se dostave tice, vrse je samo u Njemackoj.

calahoe -> RE: kupovina putem interneta (7.6.2013 11:30:22)

IZVORNA PORUKA: Pikapolonica

IZVORNA PORUKA: calahoe

Ovaj kostim trenutno nije raspoloziv, tj bit ce uskoro raspoloziv (ima opcija da se unese e-mail pa te obavijeste kad im dodje na stanje), a sto se dostave tice, vrse je samo u Njemackoj.

hvala ti na objasnjenju nista onda od kostima

Daliyah92 -> RE: kupovina putem interneta (14.1.2014 13:43:18)

.

monikabeluci -> RE: kupovina putem interneta (15.7.2014 5:33:46)

dobra tema. carters kod nas je preskup, ali ima fora kako naruciti sa americke stranice preko posrednika, i prodje se povoljnije.ako nekog zanima neka pita pa mu objasnim[sm=smiley1.gif]

almondray -> RE: kupovina putem interneta (4.3.2015 17:15:29)

Zna li neko dali je moguće naručiti nešto preko amazon.de na nečiju adresu u Njemačkoj.
Znači da ja platim sa svog acc ali da dam adresu nekog u Njemačkoj.
I dali je neko upućen u fazone amazon prime?

Pikapolonica -> RE: kupovina putem interneta (4.3.2015 17:27:52)

IZVORNA PORUKA: almondray

Zna li neko dali je moguće naručiti nešto preko amazon.de na nečiju adresu u Njemačkoj.

Mislim da se ti mozes dogovoriti sa prodavcem. Mada najcesce kazu da shipping i billing adresa moraju biti iste, tj ona sa paypala bi trebala biti ona na koju se salje. Ali postoji opcija da se prodavac obavijesti da bi trebalo slati na drugu adresu.

ijaa -> RE: kupovina putem interneta (6.3.2015 21:45:43)

imam pitanje kada ugledah da ova tema postoji, da li je neko narucivao preko fb stranice MUVE KUPOVINA DZAFIC. Desilo mi se da sam prije odprilike 3 mj narucila kaputic, koji je trebao da stigne prije nove godine, pa mi je doticna rekla da je sada odnosno tada guzva na granici iz Engleske je trebao da stigne. I to se razvuklo do neba...ja uplatila nnisam to napomenula odmah kad smo se dogovorili moja velika greska, onda sam pocela da je prozivam po fb onda mi se tek javila....i kao da sam ja nefer i da joj posaljem broj racuna ja tako posaljem i evo mjesec dana jos nista navaljujem nekad se javi uvijek je u obavezama...[sm=zmeden.gif]sta da radim? Je li neka imala slicno iskustvo?

zagy -> RE: kupovina putem interneta (9.3.2015 9:02:46)

Ja uredno naručujem na amazon.de, plačam svojom karticom isporuka u njamčkoj kod rodbine, samo tako registruješ račun na tvoje ime, a adresa isporuke drugo ime, i radi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

almondray -> RE: kupovina putem interneta (9.3.2015 17:20:32)

IZVORNA PORUKA: zagy

Ja uredno naručujem na amazon.de, plačam svojom karticom isporuka u njamčkoj kod rodbine, samo tako registruješ račun na tvoje ime, a adresa isporuke drugo ime, i radi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[sm=bravo.gif]
super,već sam dogovorila sa prijateljima samo nisam još realizovala narudžbu [sm=smiley36.gif] kad sam prokleta sve mi se sviđa[sm=smiley36.gif]
A vidim da to nije kao na ebayu,ovdje je prodavac firma (npr.hasbro)a ne pojedinci...ne vidim mogućnost da im se šalje poruka[sm=zmeden.gif]

zagy -> RE: kupovina putem interneta (10.3.2015 8:18:38)

Na amazonu prodaju firme, a kontaktirala sam samo amazon direktno u slučaju žalbe, da pošiljka nije stigla i sl.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 16 17 [18]