| 
				  yiayia ->  RE: Porodiliste u Zenici  (29.4.2010 17:40:30)
			   | 

Evo konačno i mene sa friškim utiscima iz Zenice:   Već sam napisala da sam o zeničkom porodilištu čula jako ružne priče i da sam se, znajući da ću se tamo porađati, uistinu brinula što i kako će biti.   Prije desatak dana rodila sam tamo živu i zdravu djevojčicu, ležala 24 sata i išla kući.   Istina je, uvjeti i nisu najbolji (loši kreveti, hrana, posteljina...) ali za to bi smo se trebale obratiti Kantonu, zar ne?   Za osoblje imam samo riječi pohvale.   Sve su to stručni i sposobni ljudi koji ti žele pomoći.Vidjela sam neke neprimjerene stvari, ali od strane pacijentica, ali ne bi o tome, svakom svačije... O novcima ni riječi!    Želim samo ovim tekstom poručiti nekoj trudnici koja se je naslušala groznih priča od kojih se diže kosa na glavi, i brine se za svoje dijete i sebe,kao što sam ja brinula, da nema razloga za strah: bolnica kao i svaka druga, neka ne očekuje tretman kao u hotelu sa pet zvjezdica, ali ni scene iz najgorih horor filmova.       PS   Spavačice i nisu toliko grozne (kažu da su ih u međuvremenu malo mijenjali),a mobiteli se koriste, samo mrvicu "poskrivećki"...    

| 

| 

| 

|