RE: majka poslije spontanog (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Spontani pobačaj



Poruka


klemzi -> RE: majka poslije spontanog (11.2.2012 15:25:54)

Eny tako mi je žao [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]




e n y -> RE: majka poslije spontanog (15.2.2012 21:48:41)

djano, saksijice, amelic, klemzi
hvala vam cure [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
djano pitala si za betu - kod mene je cak za sedmicu dana narasla sa 46000 na 47000 - a trudnoca nije bila ok. i onda je sljedecu sedmicu pocela da pada. kako - ne znam. i otkud tako visoka - ni to ne znam. dan prije kiretaze kad su mi zadnji put radili betu pitala sam doktora kolika je. kaze 43000. reko dobro je. on mene onako upitno gleda. reko sta je. kaze jel vi to ne vjerujete u nasu dijagnozu. reko nije da ne vjerujem, trebala mi je jos jedna potvrda.
saksijice nisam znala da si i to kroz to prosla. ali drago mi je cut da je sad sve ok i da se radujes svom [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image] i sigurna sam da ces nam napisati pricu sa jako sretnim zavrsetkom - nekad pocetkom jula jel tako? znam po svom terminu..[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

a ja mislim da sam snaznija nego sam mogla zamislit i da sam se dobro izborila sa svim..i jos borim. dodju oni padovi.. ali ne dam se... sve ce nas bog da nagradi..i sve cemo drzati jednog dana nase cedo u rukama.. i zaboravit ruzne dane i datume!

grlim vas puno!




Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]