RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište

Poruka

I love youu -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (1.11.2012 9:47:00)

Moze li jedno pitanjce?Trudna sam 4.mj i moj dr iz nogo porodilista nece da kaze pol bebe,takva mu je praksa,a ja sam ipak nestrpljiva i zelila bi da saznam.Znate li nekog ginekologa da odem da mi kaze al da nije privatno nesto mi se ne daju pare radi toga.Vidim da ste pricale o dr.Masicu al nema tamo uz, a u Skerlicevoj se ceka dugooooo kad se porucis i do 2 mj.

Happy -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.11.2012 21:18:11)

Molim vas moze li mi neko reci kada radi sutra dr Nakas? Znam da radi sutra ali ne znam kada? Hitno mi je poprilicno. Hvala puno

M kao Mama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.11.2012 21:28:15)

IZVORNA PORUKA: Happy

Molim vas moze li mi neko reci kada radi sutra dr Nakas? Znam da radi sutra ali ne znam kada? Hitno mi je poprilicno. Hvala puno

budući da je subota, vjerovatno je dežurni, barem je tako bilo do prije nekoliko mjeseci

M kao Mama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.11.2012 21:29:54)

IZVORNA PORUKA: Jeca_Perec

IZVORNA PORUKA: mama alma RR
mene interesuje da ga slučajno nisi pitala kada će njegova ord. početi sa radom

brzo [sm=smiley1.gif]

šta znači brzo, hahahha

SREĆNA -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.11.2012 21:34:27)

IZVORNA PORUKA: I love youu

Moze li jedno pitanjce?Trudna sam 4.mj i moj dr iz nogo porodilista nece da kaze pol bebe,takva mu je praksa,a ja sam ipak nestrpljiva i zelila bi da saznam.Znate li nekog ginekologa da odem da mi kaze al da nije privatno nesto mi se ne daju pare radi toga.Vidim da ste pricale o dr.Masicu al nema tamo uz, a u Skerlicevoj se ceka dugooooo kad se porucis i do 2 mj.

Na GAK-u dr.Katica kaže pol , a da ga i ne pitaš.Dežurni je 14-tog ovog, a 13-tog radi redovnu smjenu do pola 3 ili 3, pa ako želiš nazovi, naruči se i sretno.

SREĆNA -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.11.2012 21:37:15)

Ja zeznuh format ove prethodne poruke, luda žena [sm=smiley36.gif]

A pitala sam i ja Mašića za ordinaciju, kaže znaćeš sve na vrijeme , eh sad šta i kako dalje ne znam.

M kao Mama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.11.2012 21:47:44)

katica je noćas dežurni ako kome treba,

M kao Mama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.11.2012 21:48:53)

e, SREĆNA hvala, ma ne gine menio da mu ja odem gore do MUP-a da se vidimo i promuhabetimo koju pametnu, hahah

SREĆNA -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.11.2012 21:53:35)

Ma ja bezbeli, što da ne, a eto neko reče da bi trebao doći taj uzv ubrzo pa tamam.

Ja gore imam karton već 4 godine, dok je bila dr. Nura bio je uzv i to dobar, ne znam šta se desilo sa njim, ode Nura ode i aparat [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

h@ny -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.11.2012 21:56:57)

IZVORNA PORUKA: SREĆNA

Na GAK-u dr.Katica kaže pol , a da ga i ne pitaš.Dežurni je 14-tog ovog, a 13-tog radi redovnu smjenu do pola 3 ili 3, pa ako želiš nazovi, naruči se i sretno.

A radi i 08.11. Ja sam narucena u 14 h, pa bujrum dodji sa uputnicom iz svog Doma zdravlja. Nece biti nikakvih problema samo kazi da si dosla na pregled i usput ga pitaj za spol. Dr. Katica je jedan od najljubaznijih koje sam upoznala, a i sestre na kartoteci su odlicne.

M kao Mama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.11.2012 22:00:15)

Ma ja bezbeli, što da ne, a eto neko reče da bi trebao doći taj uzv ubrzo pa tamam.

Ja gore imam karton već 4 godine, dok je bila dr. Nura bio je uzv i to dobar, ne znam šta se desilo sa njim, ode Nura ode i aparat [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

imam i ja karton, baš iz vakta dr. Nure, a gdje je ona sada, i ona iz skerlićeve pređe dola,

ma odoh ja kod mog dr. na konsultacije, hahahahha

ja ću reč da mi je čojek odradio pregled, a on samo da me posavjetuje, hahahaha

SREĆNA -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.11.2012 22:11:36)

A Nura je u eurofarmu na ilidži, valjda ovo smijem napisat .

Totalno je u privatnoj praksi , ne radi više nigdje.

I love youu -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (3.11.2012 19:03:20)

IZVORNA PORUKA: h@ny

A radi i 08.11. Ja sam narucena u 14 h, pa bujrum dodji sa uputnicom iz svog Doma zdravlja. Nece biti nikakvih problema samo kazi da si dosla na pregled i usput ga pitaj za spol. Dr. Katica je jedan od najljubaznijih koje sam upoznala, a i sestre na kartoteci su odlicne.

Gdje se nalazi GAK. Nisam nikad bila,pa nemam pojma. Znaci treba mi uputnica od opsteg ljekara? Ima te li neki br tel da se narucim? I jel pregleda preko uzv ili vaginalno? Radi pola bebe naravno treba uzv,al eto, nebi da me gleda vaginalno. I moj dr me gleda preko uzv.Hvalaaaa punooo.

SREĆNA -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (3.11.2012 19:35:10)

Ma duša draga , GAK je kod stadiona Koševo, porodilište Jezero, prije ratno ali nedavno obnovljeno, vjerovatno te je majka gore rodila, mene jest davne 80-te [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], a uputnicu od ginekologa mislim da trebaš uzet, ginekologa iz svog doma zdravlja gdje ideš, mada nisam sigurna 100%, ali pokušaj za svaki slučaj, ako ne onda od dr. opšte prakse.Ja br. ne znam na koji se naručuje, prelistaj malo ovu temu možda ima br. a naravno da će ti raditi pregled uzv preko stomaka, osim ako ne bude nekakve potrebe za vag. sondom, pitaj ga sve što te zanima , on prima platu za to, a jako je ljubazan i fin čiko.

I love youu -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (3.11.2012 20:34:06)

Ma duša draga , GAK je kod stadiona Koševo, porodilište Jezero, prije ratno ali nedavno obnovljeno, vjerovatno te je majka gore rodila, mene jest davne 80-te [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], a uputnicu od ginekologa mislim da trebaš uzet, ginekologa iz svog doma zdravlja gdje ideš, mada nisam sigurna 100%, ali pokušaj za svaki slučaj, ako ne onda od dr. opšte prakse.Ja br. ne znam na koji se naručuje, prelistaj malo ovu temu možda ima br. a naravno da će ti raditi pregled uzv preko stomaka, osim ako ne bude nekakve potrebe za vag. sondom, pitaj ga sve što te zanima , on prima platu za to, a jako je ljubazan i fin čiko.

Hvala na odg, svakako da cu gore otici :))))))

M kao Mama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (3.11.2012 20:42:36)

treba ti uputnica od opšte prakse, a za porod ide velika uputnica i nju daje gin. pri DZ,

a izvini ako nije tajna ko tebi vodi trudnoću

I love youu -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (4.11.2012 9:23:16)

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

treba ti uputnica od opšte prakse, a za porod ide velika uputnica i nju daje gin. pri DZ,

a izvini ako nije tajna ko tebi vodi trudnoću

Sinoc sam shvatila da je ustvari novo porodiliste taj GAK sto vi ovdje spominjate? Prva mi je beba pa pojma nemam,hihi. Vodi mi trudnocu Muhamed Ardat gore isto u porodilistu,al on nema praksu da kaze pol bebe,malo mi je to cudno al eto kako je tako je.

h@ny -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (6.11.2012 15:38:11)

Mozes se naruciti na broj 033 - 250-285.

Nece te primiti bez male uputnice tvog ginekologa iz Doma zdravlja kojem pripadas, a to je najmanji problem. Samo odes s knjizicom i trazis uputnicu za GAK (ili Jezero heheh).

Sretno!

Visnja RR -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (6.11.2012 20:58:40)

trebam br telefona Azre dr za dojenje ...hitno je!

SREĆNA -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (9.11.2012 21:58:28)

Stigao je UZV aparat u MUP-ovu ambulantu, ako nekoga interesuje.

M kao Mama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (9.11.2012 22:08:01)

Stigao je UZV aparat u MUP-ovu ambulantu, ako nekoga interesuje.

e, super draga hvala ti, ovo je baš dobra info,

SREĆNA -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (9.11.2012 22:10:21)

Eto super, drago mi je da je tako [sm=smiley1.gif]

srećicaa -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (9.11.2012 22:53:21)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za UZV u MUP-ovoj ambulanti. Vjerovatno je dobar kada je nov [sm=smiley1.gif]

SREĆNA -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (9.11.2012 23:05:49)

Ne izgleda loše, a kako radi znaćemo , bar ja naredne sedmice, jer sad nisam bila na pregledu nego radi papirologije, pa eto nadajmo se da je dobar [sm=smiley1.gif]

I love youu -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (10.11.2012 12:00:29)

Treba li uputnica od dr opste prakse za MUP-ovu ambulantu? Jer nemam tu karton otvoren. Il samo knjizica i kuc kuc na vrata. Kakav je uzv novi jel ko bio, jel se vidi sta hihih?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>