RE: perilica za suđe?? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Tehnika

Poruka

Medi_87 -> RE: perilica za suđe?? (1.4.2013 16:40:55)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Medi_87

Mašina mi je puna vode, nista nije oteklo, ne znam do cega bi moglo biti, znači filteri su super cisti nema nikakvih ostataka [sm=smiley13.gif]

meni se ovo desilo nedavno....
ja mislila negdje začepio odvod nisma smjela čačakati previše jer je pod garancijom...
i dođe dečko otvori gdje je pumpa i nađe mi košpu od masline uletile u pumpu...izvadi je, satavi sve i mašina nastavi da radi
divan dečko prizna mi garanciju mada ovo se smatr fizičkim oštećenjem...nije mjesto košpi u mašini...
i nije istina...al za djetetov rođendan bila sma slava i pomagale mi seka i zaova...očito nisu dobro istresle tanjire[sm=smiley13.gif]
Sinoć muz kad je odao s posla oko pola jedan [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] odmah je prionuo na rad, i vjeurj d aje sito ako kod tebe se desilo samo blage veze nemam odkud kospica kod nas u masini svaki put dobro ocistim ostatke hrane, helem snajka je proradila

Hanady RR -> RE: perilica za suđe?? (1.4.2013 16:42:55)

Mašina mi je puna vode, nista nije oteklo, ne znam do cega bi moglo biti, znači filteri su super cisti nema nikakvih ostataka [sm=smiley13.gif]

ja mislila negdje začepio odvod nisma smjela čačakati previše jer je pod garancijom...
i dođe dečko otvori gdje je pumpa i nađe mi košpu od masline uletile u pumpu...izvadi je, satavi sve i mašina nastavi da radi
divan dečko prizna mi garanciju mada ovo se smatr fizičkim oštećenjem...nije mjesto košpi u mašini...
i nije istina...al za djetetov rođendan bila sma slava i pomagale mi seka i zaova...očito nisu dobro istresle tanjire[sm=smiley13.gif]
Sinoć muz kad je odao s posla oko pola jedan [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] odmah je prionuo na rad, i vjeurj d aje sito ako kod tebe se desilo samo blage veze nemam odkud kospica kod nas u masini svaki put dobro ocistim ostatke hrane, helem snajka je proradila

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

baš tada mi reče serviser da je za vrijeme Ramazana česta postreba za servisom radi košpi do datula[sm=smiley36.gif]

M kao Mama -> RE: perilica za suđe?? (1.4.2013 16:45:37)

ja se pitam kako se meni ovo do sada nije desilo, obzirom da sam u mašini za vaš svašta prala, haaaaaaaaaaa

visnjica1 -> RE: perilica za suđe?? (1.4.2013 16:50:22)

Ih ja svoju snajku cuvam ko oc u glavi morala sam pola kuhinji unistiti da bih ju smjestila ha ha

Koje tablete koristite za masinu

MicoTico -> RE: perilica za suđe?? (1.4.2013 16:52:52)

ja koristim DM-ove tablete u vodotopivoj foliji i meni su super. I njihovu so i tečnost za sjaj.

visnjica1 -> RE: perilica za suđe?? (1.4.2013 16:56:09)

Ja koristim somat tablete kalgon so i tecnost za case

hampsi -> RE: perilica za suđe?? (21.7.2013 18:43:30)

Da li vam se desavalo da vam se tableta ne otopi? Meni se to desilo sa citavom pa sam juce i danas stavljala po pola ali opet ista stvar. Zna li neko sta bi moglo biti?

Visnja RR -> RE: perilica za suđe?? (21.7.2013 18:57:29)

IZVORNA PORUKA: hampsi

Da li vam se desavalo da vam se tableta ne otopi? Meni se to desilo sa citavom pa sam juce i danas stavljala po pola ali opet ista stvar. Zna li neko sta bi moglo biti?

desi se ...kad imam onaj kratki pogram od 30 minuta sa manjom temperaturom.... cesto ukljucim opet ...
i to me bas nervira [sm=smiley1.gif]

Hannica -> RE: perilica za suđe?? (22.7.2013 2:12:28)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

desi se ...kad imam onaj kratki pogram od 30 minuta sa manjom temperaturom.... cesto ukljucim opet ...

Isto kao kod visnje, nikad na vecim temp.

hampsi -> RE: perilica za suđe?? (22.7.2013 9:59:15)

I ja ukljucim po 2X [sm=smiley13.gif] i opet me strah da nije dobro isprano. Tacno uvijek na programu od 30 min, ali tako perem nesto sto treba samo "osvjeziti".

canim -> RE: perilica za suđe?? (22.7.2013 10:14:55)

Ima se kupiti i obican deterzent za masinu za sudje, kao i za ves, tako da mozes biti sigurna da je oprano i saprano [sm=smiley1.gif]

ziki -> RE: perilica za suđe?? (22.7.2013 10:19:50)

U DMu imaš detrdžent i mnogi ga hvale, ja nisam probala[sm=smiley1.gif]

Hanady RR -> RE: perilica za suđe?? (22.7.2013 10:22:12)

IZVORNA PORUKA: ziki

jesam ja...
nema mi efekt kao njihove tablete sa onom otopivom folijom preko...

canim -> RE: perilica za suđe?? (22.7.2013 10:31:10)

Ja jesam, zadnja dva puta sam kupila taj deterdzent i zadovoljna sam, super opere i ispere, uz to koristim i sjaj i so.

hampsi -> RE: perilica za suđe?? (23.7.2013 8:57:20)

Hvala vam! Probacu i taj deterdzent pa da vidim hoce li biti bolje

M kao Mama -> RE: perilica za suđe?? (23.7.2013 10:18:45)

IZVORNA PORUKA: Hannica

meni se ovo desi kada npr. stavim veliki tanjir blizu one posude za tabletu pa valjda ne može da proleti tamo u unutrašnjost i samo se vrne u svoju bazu,

nego sinoć upalim mašinu i legnem, kad u neka doba noći bude mi M i kaže A, ona mašina još radi ja ustanem ona tutnj, al nekako čudno, zgasim je i legne, ,jutrosoko nje oblijetala ništa joj ne zna, jednostavno primi vodu i kada treba da počne raditi stane, zvala servis, kažu da je resetujem, da provjerim flter pa ako ne bude joj bolje da ih zovemd a dođu,inače kod mene je Beko

Hanady RR -> RE: perilica za suđe?? (23.7.2013 10:37:39)

IZVORNA PORUKA: mama_alma

IZVORNA PORUKA: Hannica

meni se ovo desi kada npr. stavim veliki tanjir blizu one posude za tabletu pa valjda ne može da proleti tamo u unutrašnjost i samo se vrne u svoju bazu,

nego sinoć upalim mašinu i legnem, kad u neka doba noći bude mi M i kaže A, ona mašina još radi ja ustanem ona tutnj, al nekako čudno, zgasim je i legne, ,jutrosoko nje oblijetala ništa joj ne zna, jednostavno primi vodu i kada treba da počne raditi stane, zvala servis, kažu da je resetujem, da provjerim flter pa ako ne bude joj bolje da ih zovemd a dođu,inače kod mene je Beko

alma jel ti ne ispusti vodu...
smao je primi...
jel bilo u njoj vode kd si je otvorila...

meni se to desilo...pisala sam gore...proletila košpica...ma nevjerovano to je mala od masline...al od pranja u mašini izlizala se i proletila dole ispod filtera koje ti možeš izvaditi ima mala rupica sa desne strane...relano ja sm abial sigurna tu ništa ne može proći al ona je uspjela...uletila u pumpu i zablokirala je i nije ispuštala vodu...

M kao Mama -> RE: perilica za suđe?? (23.7.2013 11:00:02)

Hanady, vjeruj da sam se odmah sjetila tvoje košpe, ima vode, dole u onom dijelu, ali nisam jutros imala vremena da to rješevam, kad dođem kući zadat ću se

lila25 -> RE: perilica za suđe?? (28.7.2013 23:30:54)

Ima li neko ovu masinu kakva je mislila mami kupiti a ne znam kako radi kakvog je kvaliteta sta vi mislite?
http://www.ekupi.ba/VOX-SUDOMASINA-LC21-206638.aspx

ninuska -> RE: perilica za suđe?? (29.7.2013 9:12:52)

jesam ja...
nema mi efekt kao njihove tablete sa onom otopivom folijom preko...

ja koristim njihovu, so, sjaj i tablete, ali mi se zna desiti da se tableta jednostavno ne otopi skroz. Jos nisam skontala do cega je[sm=zmeden.gif]. Kod mame ista stvar, ali se njoj cesce desi, bas se zali neki dan.

Dida79 -> RE: perilica za suđe?? (12.1.2014 20:11:04)

Jel ima neko provjerenog majstora za masinu za sudje hitno mi treba
Ova moja je nesto stala pocne raditi primi vodu i stane [sm=zmeden.gif]

Hanady RR -> RE: perilica za suđe?? (12.1.2014 20:33:31)

Dido evo porčitaj ovu komunikaciju...meni sliči na isto[sm=smiley36.gif]
a ja sma zvala ovlašteni servis

Dida79 -> RE: perilica za suđe?? (12.1.2014 20:35:14)

Ma ja sam otvarala filter i nema nista..Ne znam gdje bi jos mogla pogledati

Hanady RR -> RE: perilica za suđe?? (12.1.2014 20:54:39)

IZVORNA PORUKA: Dida79

Ma ja sam otvarala filter i nema nista..Ne znam gdje bi jos mogla pogledati

e nije meni bilo u filteru nego u pumpi...
nazovi servis i pitaj ih za majtora...nema veze što nisi u granaciji ipak preporuče nekoga ko joj zna pomoć

M kao Mama -> RE: perilica za suđe?? (12.1.2014 21:26:59)

Dido identican problem kod mene je beko stara 8 godina nazvala servis poslali momka 29 km dio i ruke

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>