Lulu_08 -> RE: Prvi zubic (8.1.2012 22:53:23)
|
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M IZVORNA PORUKA: lepao mojoj bebi su tek 4 mjeseca ali uzasnoo puno gura ruke i sake usta i nervozan je..da li je moguce da ga desni svrbe ili slicno? Ja ću ovdje kao padobranac uletiti,ali sjećam se kada je mom Amaru bilo 2.5 mjeseca,nerovozan,kiska,pa rukice usta stavlja,pa balo,pa čim mu ko priđe da ga pomiluje on automatski fata za ruku i stavlja sebi usta da glođe,jer je još bio premali da bi sam držao glodalicu,a svi govore,rano mu je za zbiće bla-bla a ja kao mlada i novopečena mama pa povjerovala..............Dok nisam jedan dan tako sjedila i pila kafu,a malac ležao na jastuku pored mene i ja mu držala glodalicu,kad ono svako malo osjetim da glodalica zapinje za nešto kako on gricka,ono mali zubić provirio van i to doljnja jedinica ............ A tada je bio star 3 mjeseca i 3 dana [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ista situacija bila sa mojom L. rucice nije vadila iz usta, dojila jako puno i cesto, malo vodenu stolicu imala kada ono zubici nikli, oko 3 - 3,5 mjeseca joj je bilo!
|
|
|
|