m.i.n.a. -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-decembar) (6.11.2010 21:40:09)
|
Vece... evo da vam se javim iz Ze...danas sam se bas nahodala,umorila i odmorila.. sad sam se bila prepala,dok sam se umivala sa onim losionom za skidanje sminke slucajno sam malo probala jezikom..naravno da sam odmah izaprala grlo i cinilo mi se ok,ali dok sam poslije toga sjela tako me nesto stislo,ma neda mi udahnut,samo plitko udahnem i cim probam dublje nekako cudan osjecaj,bol..bas sam se bila prepala kao je beba jer nisam stvarno puno tog losiona probala,a jos manje progutala al me disanje isprepadalo..sestra mi kaze popij mlijeka mlijeko onace bilo kakve otrove iz organizma lahko neutralise...i sad ode na balkon na zrak...valjda nije sta ozbiljno,da nece uticat na bebu..ako ne prodisem kako treba moracu zvat mm u hitnu jer me strah zaspat ovako,valjda ce me htjet bar pregledat iako se vodim u Sa,mada se nadam da necu uoopste morat ici...eto ja vam se raspisah... Sailormoon draga cestitam ti,zelim sve najljepse tebi i tvojoj princezi...nestrpljivo cemo cekat da nam se javis da pricom.. svima veliki pozz...idem na balkon..
|
|
|
|