RE: Televizor u dječijoj sobi? (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Odgoj



Poruka


ziki -> RE: Televizor u dječijoj sobi? (12.10.2010 12:50:31)

I moj nemirko je ovo radio ali sam ja fino sve crtane sakrila, nema  više. Stvarno je imao par dana koji su me izluđivali, samo bi ležo i gledo crtane. Sad može po malo, 1-2 epizode crtanog po njegovj želji.




Nedi -> RE: Televizor u dječijoj sobi? (12.10.2010 13:16:36)

JOs uvijek nema tv-a u sobi, samo u dnevnom b. i onako mislim da  previse gleda. Racunar nema sanse jos uvijek, kasnije cemo vidjeti.




milenium -> RE: Televizor u dječijoj sobi? (25.10.2010 0:34:15)


IZVORNA PORUKA: snijeg

Koliko god se trudila da nađem opravdan razlog da joj kupim TV u sobu, ne nalazim ga. I sve dok mi moj razum ne kaže da joj je potreban iz nekog opravdanog razloga neće ga ni imati. I ovaj što imam u dnevnoj sobi rahat mogu nekome poklonit.
Jedva čekam da dođem kući i uživam sa svojom porodicom, taman mi treba da mi likovi iz "čarobne kutije" remete ono najvažnije u životu...a kad mi treba odušak od svega šetam, trčim ili čitam knjigu. Rijetko, zaista rijetko upalim TV, jednostavno mi je program toliko isprazan, nezanimljiv i nesadržajan i stvarno ne vidim razloga da trošim svoje, pahuljicino ili dragocjeno vrijeme mm. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
 


potpisujem,ionako mi gleda puno crtića,još da mu i u sobu stavim.ne ne!




sporty mamaa -> RE: Televizor u dječijoj sobi? (25.10.2010 0:51:11)

Moja nema sobu, a da ima bih ali negdje sa 10 godina haha.... Mene isto nekad nervira sto je tv uvijek upaljen, kad pijemo kavu, kad pricamo, jos malo i bit ce i kad ljubav vodimo haha[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]