| 
				  veeseelaa ->  RE: Zaova  (14.6.2013 13:37:47)
			   | 

IZVORNA PORUKA:  jasmin         IZVORNA PORUKA:  Galicia      Nemam zaovu, ali sam ja zaova.    I to ona sto se drzi po strani, koja se ne namece, koja vodi svoj zivot, koji je 100% drugaciji od njenog.    Ja sam po prirodi jako radoznala, a ona po inatu jako zatvorena.    Otvoreno mi je rekla da joj ne trebaju nikakvi drugi prijatelji osim svojih najblizih. Ja se toga drzim.    Ne vidim u njoj sestru, ni ona u meni.    Da joj nesto zatreba u po noci, ja bi joj i pomogla, kao sto i jesam. Kao sto je i ona meni, hiljadu puta.    Pazi moje roditelje, voli ih, pomaze, ponekad vise nego ja, i zato je cjenim.          Vidiš kako se cijeni kad neko pazi,voli,pomaže muževe roditelje.                   možda je to slučaj kod Gali, potreba is l al ja uopće nemam potrebu da neko pazi na moju mamu, nema kad niko ni da proviri od mene i mog brata[sm=smiley36.gif], hB   ona okom nas dvoje skokom, za sve      Pa zar pored djece da roditelji trebaju ispomoć od snaha i zetova?      ne znam..... 

| 

| 

| 

|