Baby Watcher - kućni aparat za slušanje otkucaja bebinog srca (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Spontani pobačaj



Poruka


Aquarius -> Baby Watcher - kućni aparat za slušanje otkucaja bebinog srca (17.12.2010 3:12:56)

Jutros sam slučajno na HTV-u ugledala reklamu za ovaj aparat.

http://www.poliklinika-punek.hr/files/link4-1.htm


Znate li ima li ga gdje kod nas nabaviti i koliko košta?  Ovo mi izgleda kao super stvar za sve žene sa rizičnim trudnoćama. A i bez toga, da uživate slušajući svoju bebu  kad vama to odgovara.

Ako nije preskup, ja bih ga definitivni nabavila. Bolje i to nego da sljedeću trudnoću aBd, provedem umirući od straha svaki put kad se beba umiri.




marinčii -> RE: Baby Watcher - kućni aparat za slušanje otkucaja bebinog srca (17.12.2010 21:33:49)

ja ti neznam reći gdje se može nabaviti,al i ja sam jutros vidjela u emisiji dobro jutro na hrt-u da su poklanjali jedan,možda se može preko tv-shopa kupiti,nisam sigurna ...nadam se da će ti se već neko javiti sa točnom informacijom 




seka 2 -> RE: Baby Watcher - kućni aparat za slušanje otkucaja bebinog srca (26.12.2011 9:04:51)

Ovaj MASOV baby-watcher se moze kupiti samo u Hrvatskoj i to direktno preko interneta na njihov web stranici.Mozda ga imaju i neke apoteke u Hrvatskoj,mada sam ja trazila preko nekih prijatelja u Zagrebu i Rijeci i nisam uspjela naci.na kraju sam ga dobila na poklon od prijatelja iz zagreba jer mu vise nije trebao.od otprilike 16 sedmice trudnoce se mogu cuti otkucaju i spasio me je da ne poludim izmedju 2 UZ pregleda.Sad iako se beba mrda i osjecam je po 100 puta u toku dana,volim ponekad i sa baby watcherom poslusati otkucaje srca,cisto da uzivam.Preporucujem svim trudnicama koje su panicari(kao ja) da nabave ovaj aparatic.Kosta oko 120 eura preko neta.Oni ne rade dostave izvan BiH,tako da mozete naruciti jedino preko nekog u Hr,pa da vam onda posalju nekako do BiH.




Stranica: [1]