RE: Prvačići (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Od đačića do đaka

Poruka

megi -> RE: Prvačići (9.3.2016 17:50:32)

Skorpija istog sam misljenja samo sto je A jos mladja
ona je imala 6 i dva mjeseca i stvarno je njoj prerano
E kao aprilka mozda bude bolja, mada sada govori da ona uopce nece u skolu[sm=smiley1.gif]

dambolina -> RE: Prvačići (10.3.2016 9:34:06)

ma to sa djecom je sve tako individualno. ja sam sretna sto je moja cura krenula sa 6 godina i 10 mjeseci, mislim cak da je i najstarija u razredu, ali posto je sitna, uopste ne odudara od ostatka razreda, osim po toj nekoj ozbiljnosti, urednosti i radu. mislim, ne bih da je ureknem, ali za sad je stvarno za svaku pohvalu, jako je predana, uredna i pazljiva na nastavi za razliku od sina koji je krenuo sa 6 godina i 3 mjeseca i koji i dan danas neozibljno shvata skolu [sm=zmeden2.gif] ali eto, oboje su krenuli u skolu kada su postali zakonski obveznici.

megi -> RE: Prvačići (30.5.2016 14:34:39)

Pa gdje ste mame prvacica???

Evo nam kraja skolske godine, pa kako je proslo kod vas?

Kod nas je bilo svega od placa do smijeha, svasta smo naucili, pisemo, brojimo, citamo pomalo
bilo je i plesa, priredbi, sklopljena prijateljstva, ne znam za vas al je meni proletila bas brzo

škorpija -> RE: Prvačići (30.5.2016 15:13:18)

Meni se bogami oteglo ko mačja smrt, sto bi rekla moja nana[sm=smiley36.gif]. Ajdinu su najdraži predmeti tjelesbi i užina i još ne mote povjerovati da će morati u dtugi razred i tako još ouno puta. Radne navike nismo stvorili ni mi ni dječak, moeamo se vise potruditi od drugog razreda

salmy -> RE: Prvačići (30.5.2016 15:21:28)

I meni je brzo prebrzo proletilaaaaa....decko jedva ceka raspust...uglavnom pise cita na koje veliko iznenadjenje extra....produxenog boravak je zakon od svih zakon...sve uradi vjezba ostanemo sokirani sta zna...obzirom da se bacih u privatluk nemam vremena za vjezbu itd...hvala Bogu na boravku..uciteljice su divne sve..on se uklopio odlicno...ima problema sa jednom djecakom koji je onako malo cudan...uglavnom pri kraju smo rjesavanju problema..nije bas privatni
Uredan nije bas ali se trudimo...sutra idu na izlet 😉....vidjecemo kako ce biti u drugom prvi je prisao i bolje od ocekivaonog...meni je proletiloooo za tren...
Sve u svemu nije lose...samo veliki + za produzeni

koka i po -> RE: Prvačići (10.6.2016 17:09:57)

oprastamo se od ove teme [sm=smiley1.gif]

veliki smo i idemo u drugi razred [sm=bravo.gif]

Visnja RR -> RE: Prvačići (31.8.2016 9:57:38)

tik-tak, tik-tak
da li su prvačići spremni za sutrašnji veliki početak? [sm=bravo.gif]

ladyblue RR -> RE: Prvačići (31.8.2016 11:09:02)

Sretan polazak u školu svim drugarima [sm=smiley1.gif]

Visnja RR -> RE: Prvačići (1.9.2016 8:44:53)

Sretno prvačićima i mamama! [sm=bravo.gif]

Maya_K -> RE: Prvačići (1.9.2016 9:21:15)

Sretno prvačićima [sm=bravo.gif]

loptica7 -> RE: Prvačići (1.9.2016 10:04:32)

Sretno prvasicima...[sm=bravo.gif]

Kod nas ce izgleda odgodit nastavu, a trebala je poceti u ponedjeljak...[sm=smiley13.gif]

Blue rose RR -> RE: Prvačići (1.9.2016 12:59:12)

Sretno prvačićima, i roditeljima :)

Nego jesu li uveli ona dva nova predmeta + dodatni čas iz fizičkog prvačićima ?

Visnja RR -> RE: Prvačići (1.9.2016 13:11:53)

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Sretno prvačićima, i roditeljima :)

Nego jesu li uveli ona dva nova predmeta + dodatni čas iz fizičkog prvačićima ?

bas to pitah na onoj temi od 2 do 5

jer npr kod nas u 3. nema informatike i 3 časa fizičkog (engleski smo već imali od 1.)

Blue rose RR -> RE: Prvačići (1.9.2016 13:19:12)

Mi imamo tri časa tjelesnog, ali gledam po NPP toliko je i planirano u 5-tom razredu.

Bambi09 -> RE: Prvačići (1.9.2016 15:51:11)

Sretno svim djacima prvacima. Nasoj generaciji zelimo sve najbolje.
Morala sam samo da vam napisem da mi se danas srce cijepalo kad sam vidjela naseg Demira, sav skuckan i prekrasan, s tetkom Mersom, dosao u svoju skolu u svoj razred.

Visnja RR -> RE: Prvačići (1.9.2016 16:35:23)

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Sretno svim djacima prvacima. Nasoj generaciji zelimo sve najbolje.
Morala sam samo da vam napisem da mi se danas srce cijepalo kad sam vidjela naseg Demira, sav skuckan i prekrasan, s tetkom Mersom, dosao u svoju skolu u svoj razred.

Duša draga
Sigurno ćeš ga vidjeti sutra ..Molim te ljubni ga za mene i puno, puno i pozdravi tetku?

Bambi09 -> RE: Prvačići (1.9.2016 21:08:17)

Rado ali mislim da smo u razlicitim smjenama [sm=zmeden.gif]

ladyblue RR -> RE: Prvačići (2.9.2016 10:08:45)

plač....zovem jučer rodicu da vidim kako je kod njene kćerke prošao prvi dan u školi....kaže ona ok samo F misli da je to to što se škole tiče i da će sutra ponovo u vrtić [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
a ja sam baš nekako imala utisak da je mala zrela za školu. išla je u vrtić zajedno sa mojom i činilo mi se da se spremna. onako je veliko pakovanje kao i moja i još priča kao da ima pojma o čemu priča a ona srce moje "završila školovanje" i hoće u vrtić ponovo.

koka i po -> RE: Prvačići (2.9.2016 12:50:04)

iskreno...po meni

devetogodisnje obrazovanje cisti promasaj...djeca nezrela ,roditelji zbunjeni a program akhm.

ladyblue RR -> RE: Prvačići (2.9.2016 15:16:30)

zato ja svou ostavih još godinu kod kuće. da se ne traumiramo tj. da se ja ne traumiram [sm=jezicek.gif]

loptica7 -> RE: Prvačići (3.9.2016 7:39:07)

Nastava pocima u ponedjeljak... Nije odgodjeno...[sm=bravo.gif]

delfin -> RE: Prvačići (7.9.2016 23:27:17)

Moj prvačić već pita kad će raspust :).
Al kad sam vidjela koliko predmeta u prvom, ja bih se ispisala. Ko god je ovo smislio - 9 predmeta nije normalan [sm=smiley21.gif]

ladyblue RR -> RE: Prvačići (8.9.2016 11:51:07)

IZVORNA PORUKA: delfin

Moj prvačić već pita kad će raspust :).
Al kad sam vidjela koliko predmeta u prvom, ja bih se ispisala. Ko god je ovo smislio - 9 predmeta nije normalan [sm=smiley21.gif]

kakvi su prvi dojmovi.
unam da je Farka poslije prvog dana u školi mislila kako je to-to i da će sutra u vrtić [sm=jezicek.gif]

delfin -> RE: Prvačići (9.9.2016 12:22:17)

raja iz vrtića je tu pa je lakše. Škola mu se sviđa, i meni se sviđa učionica i prestavljeni princip rada. Produženi boravak, prvi par dana je bio problem, kaže A učiteljica strog, ali sad se ne žali, opet ima raje iz vrtića i od ranieje koje zna pa je dobro. Mi smo zadovoljni - zasad :)

Visnja RR -> RE: Prvačići (23.8.2018 15:35:41)

Spremaju li se prvačići? [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>