sinistra -> RE: Uspavljivanje - da ili ne? (22.5.2011 9:45:26)
|
Ma da pojasnim, imam jako malo mlijeka, krenula sam i sa pumpicom uz dojenj, izmuzem nekih 20ml jedva, ali Saru stavljam vise puta dnevno na dojku i ona, cujem, guta, ali ne zadugo. Tako je MM otisao u apoteku da kupi AD, apotekarka mu je preporucila Humanu, par dana poslije je dosla patronazna i rekla da uzmemo Hipp PRE, nisam davala obje u isto vrijeme, Boze sacuvaj. Onaj silni nemir je uzrokovan zacepljenjem uzrokovanim Hipp PREom, pupa ju je mucila, i zato sam, na mamin savjet ukljucila caj, jaaaako razrijedjenu kamilicu, i prokuhanu vodu, problem se brzo rijesio, dobila je stolicu, mada tvrdu. Tu smo negdje potrosili i famozni Hipp i prijateljica mi je rekla da od njega hoce tvrda kaka, pa sam dojila ali nije bilo dosta i onda sam opet uvela Humanu 1. Taj dan je iskakila brabonjcice, predvece pokakila svoju dukat-mljakavu kaku i pocela opet da spava kao prije. Hranim je na tri sata, pocnem sa sikom a dovrsim bocicom, nosam je ali bez ljuljanja, puno joj pricamo i mislim da se dovodimo u red. Mislim da ima drugih nacina za mazenje osim toga po rukama, pokusat cu. Ako skontam da je zakidam za njeznost promijenit cu, ipak sam ja njena mama i volim je NAJVISE NA SVIJETU... Ubrala sam iz svakog vaseg posta ponesto, hvala vam puno, super ste!
|
|
|
|