ja nestizem citati tek par stranica prve knjige,ali ako vec nije neko najavio ovdje ima i fb za ovu knjigu!
02.10.2012, 19:39
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: ladyblue
meni je ova trilogija extra i planiram kupiti sve 3 knjige. ovo treba imati u kućnoj biblioteci. ne mora baš sve biti Dostojevski i Jesenjin, može i malo perverzija
slazem se.......cini mi se da mi je drugi dio interesantniji od prvog, al tek sam na pocetku drugog
02.10.2012, 19:47
MicoTico
340
meni je ova trilogija extra i planiram kupiti sve 3 knjige. ovo treba imati u kućnoj biblioteci. ne mora baš sve biti Dostojevski i Jesenjin, može i malo perverzija
E baš, čisto malo da se "nijansiramo".
02.10.2012, 20:15
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: MicoTico
E baš, čisto malo da se "nijansiramo".
normala
02.10.2012, 20:23
*pcelica*
1815
IZVORNA PORUKA: Lady26
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
Nije mi trebalo mnogo da ubijedim muža da mi večeras kupi Osladilo se i čoeku mi, iako je još nije pročitao :)))) Kaže da pozitivno djeluje na mene :)
Hoš da ti je proslijedim Višnja - kad je "sažvakam"
I ja sam jako blizu toga Grey je cudo
Meni sto nikad prvi put dosla na vrijeme, odnosno u nevakat. Sad samo mogu da citam i mastam. Dok prodje moracu jos jednom da procitam da utvrdim gradivo
02.10.2012, 20:24
Mya_81 RR
5531
Meni ne smetaju ove perverzije, čak i nije toliko gnjusno kako sam mislila da bude. Jedina moja zamjerka je da je spisateljica mogla biti mrvicu realnija u razvijanju njihovog odnosa...eto, samo to...zaljubljeno čitam i dalje i željno čekam taj treći finale
02.10.2012, 20:47
maja78 RR
4163
i tako ja u prici kazem muzu: Da si pametan kao drugi muzevi vec bi kupio treci dio i covjek ali doslovno skoci i ode i evo se vratio sa knjigom u roku 10 minuta. Treci dio jupiiiiiiiiiii
02.10.2012, 20:50
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
IZVORNA PORUKA: Lady26
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
Nije mi trebalo mnogo da ubijedim muža da mi večeras kupi Osladilo se i čoeku mi, iako je još nije pročitao :)))) Kaže da pozitivno djeluje na mene :)
Hoš da ti je proslijedim Višnja - kad je "sažvakam"
I ja sam jako blizu toga Grey je cudo
Meni sto nikad prvi put dosla na vrijeme, odnosno u nevakat. Sad samo mogu da citam i mastam. Dok prodje moracu jos jednom da procitam da utvrdim gradivo
i moj je to rekao
02.10.2012, 20:50
Blue rose RR
4361
Pozdrav za brzog muža :)))
Mya - istog mišljenja :)))
02.10.2012, 20:51
Visnja RR
15102
majo jel ono dolazais na BB... plavu ruzu cu tesko nagovoriti... potajno se nadam da ces reci DA a bilo bi pametnije po mene da bude NE
Mene MM slagao ...rekao kupice juce i nije.... pih :)))
02.10.2012, 20:52
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Meni ne smetaju ove perverzije, čak i nije toliko gnjusno kako sam mislila da bude. Jedina moja zamjerka je da je spisateljica mogla biti mrvicu realnija u razvijanju njihovog odnosa...eto, samo to...zaljubljeno čitam i dalje i željno čekam taj treći finale
sad znas zasto smo te nagovarale... i sto smo lude sve
02.10.2012, 21:00
Blue rose RR
4361
Ja kontam opet na poslu dati određenim ljudima slobodan dan - tako da bi se mogle možda se naći prije petka :)))
02.10.2012, 22:19
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
majo jel ono dolazais na BB... plavu ruzu cu tesko nagovoriti... potajno se nadam da ces reci DA a bilo bi pametnije po mene da bude NE
Mene MM slagao ...rekao kupice juce i nije.... pih :)))
ne dolazim na BB ali se vidimo ili dan prije ili dan poslije, nadam se
02.10.2012, 22:21
Super Beba
1291
Ne znam da li je previše bezobrazno, ali je u skladu sa temom...Ali ako je previše vulgarno, zamoliću Višnju da izbriše moj post...
"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"
02.10.2012, 23:43
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
i tako ja u prici kazem muzu: Da si pametan kao drugi muzevi vec bi kupio treci dio i covjek ali doslovno skoci i ode i evo se vratio sa knjigom u roku 10 minuta. Treci dio jupiiiiiiiiiii
02.10.2012, 23:47
ena23
2131
svi polako prelazimo na mracnu stranu... buahahhahahahah
02.10.2012, 23:47
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: bambi7
IZVORNA PORUKA: Super Beba
Ne znam da li je previše bezobrazno, ali je u skladu sa temom...Ali ako je previše vulgarno, zamoliću Višnju da izbriše moj post...
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
02.10.2012, 23:48
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: ena23
kako ko, ja sam već "oslobođena"
svi polako prelazimo na mracnu stranu... buahahhahahahah
02.10.2012, 23:54
bambi7
672
Ja ne znam kako na vas uticu ove nijanse, al ja citam treci, i haman da ce mi čojek početi bjezati od mene! Ubi ja njega i na poslu porukama(nije da se buni) Danas kaze poslacu dopis piscu-samo bona pisi dalje, zeljno ocekujemo 4ti,5ti,...12ti nastavak
02.10.2012, 23:57
ena23
2131
a jok,sjedimo i razmisljamo sta je pisac htio da kaze
zatim mm i ja zadrobimo pozamasnu diskusiju o danasnjoj literaturi i kakav odraz to ima na napredak covjecanstva u globalu
< Poruku je uredio ena23 -- 3.10.2012 0:02:10 >
03.10.2012, 11:13
d.dita
299
Pročitah i ja ove knjige za četiri dana! Prvo sam se nećkala, hoću, neću. Redom sam pročitala vaše komentare od 1 do 23 stranice a muž mi veli pa mogla si do sada trećinu knjige pročitat. Tako da ja odmah skinem oba dijela i eto pročitala sam. Nisam nešto posebno oduševljena ali su "čitljive" pa nisam ih džaba pročitala za četiri dana! E sada kontam treći da li da čitam na engleskom ( sporo čitam na engleskom a to mi ide na živce) ili da pričekam koji dan ako bude sa prevodom na netu ili da potražim knjigu u knjižari.
03.10.2012, 11:16
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: bambi7
Ja ne znam kako na vas uticu ove nijanse, al ja citam treci, i haman da ce mi čojek početi bjezati od mene! Ubi ja njega i na poslu porukama(nije da se buni) Danas kaze poslacu dopis piscu-samo bona pisi dalje, zeljno ocekujemo 4ti,5ti,...12ti nastavak
a knjiga vas "tjera" da na drugačiji način razmišljate i djelujete na planu partner- vi? ili??