1
Zadnji članci

Žena lažirala trudnoću i porođaj, koristila lutku
Njena porodica je vjerovala da je trudnoća stvarna i čak su kupovali skupe poklone za bebu.

Zanimljivosti

Samsung AI uređaji mijenjaju način na koji živimo
Uz planirane promocije i Buy & Try opcije – korisnici u Bosni i Hercegovini imaju priliku da napr...
Sponzorirano

Uređenje doma

A mi bi sve ucinile za nase
  A mi bi sve ucinile za nase  , a bebe nemaju nista od toga. Meni su 3 stomatologa rekla da to ne koristim, nije dokazano dali uopste beba ima nesto od toga, jer za formiranje bebinih zubica treba kalcij, znaci pij mlijeko. A NAF je zabranjen u USA. Eto draga hajde ti sad budi pametna. Ja se nekad bas raspametim. Puno citam i razgovaram sa ljudima i sve mislim nesto cu propustiti pa nece biti dovoljno bebi. Uhhh.... kako li smo mi rodjene, ni UZ ni Folacina ni Prenatala.... Nekad pomislim da je bolje biti neinformisan
 , a bebe nemaju nista od toga. Meni su 3 stomatologa rekla da to ne koristim, nije dokazano dali uopste beba ima nesto od toga, jer za formiranje bebinih zubica treba kalcij, znaci pij mlijeko. A NAF je zabranjen u USA. Eto draga hajde ti sad budi pametna. Ja se nekad bas raspametim. Puno citam i razgovaram sa ljudima i sve mislim nesto cu propustiti pa nece biti dovoljno bebi. Uhhh.... kako li smo mi rodjene, ni UZ ni Folacina ni Prenatala.... Nekad pomislim da je bolje biti neinformisan  

. A meni je bas nesto fino kad vidim svog malog pashu kako se meskolji u stomaku. Pa kad sam ja sretna i zadovoljna onda je i mojoj bebici lijepo. Zato mame drage mislite pozitivno i jedite prirodno. Pusicaaaa
 . A meni je bas nesto fino kad vidim svog malog pashu kako se meskolji u stomaku. Pa kad sam ja sretna i zadovoljna onda je i mojoj bebici lijepo. Zato mame drage mislite pozitivno i jedite prirodno. Pusicaaaa