PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
http://www.star28.net/snow.html Kliknite na link, u prazno bijelo polje upišite ime kliknite na submit i malo pričekajte LP
BAŠ JE FORA PINGVIN JE SUPER _____________________________alex ima 4 godine 2.5.2009 stize nam druga beba :)
Bas je fora. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Bas je cool .Samo mi zao onog pingvina,svasta je prosao zbog onog sto sam ja napisala . _____________________________Hamza 11.3.2008.
Ja sam napisala svoje i ime mm........ jadan pingvin
Super je
krasno _____________________________nestašni smo strašno, uh, uh, bilo je po guzi
Nikad duže nisam na snijegu bila _____________________________23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :) 14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)
hehe u mene je bilo Hello Ilhana! =)
Sladak je pravo
super je baš me nešto podsjetilo na djetinjstvo, nemam blage što.... hahahahahahaha
Hehehehe,bas je slatko...ja mislila neka zezancija,reko nece nikad stat lijeta li lijeta po snijegu hahahhaha _____________________________MONIKA 11.12.2007 Jeder Mensch begegnet einmal dem Menschen seines lebens,aber nur wenige erkennen ihn rechzeitg! http://www.youtube.com/watch?v=P6WlXmHrnyU
Bas je super
Bas je cool _____________________________Moj Dindili... 12.05.2009
moj sin je uzivao u ovom spustu pingvina _____________________________dusha mamina 11.10.2007. upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....
super je,ja napisala dragom da ga volim _____________________________Onaj koji odustaje nikada ne pobjeđuje,a pobjednik nikada ne odustaje. http://www.fertilityfriend.com/home/1f8e1e
bas je super moje ime svidja mi se
Malo sam ljuta na mm i iskoristila sam ovog pingvina da svasta kazem Jesam zolcasta _____________________________05.07.2015 rodila se moja sreca 08.05.2018 rodio se mali gospodin
Baš je simpatičan ovaj pingvin! _____________________________Mamin najljepši cvijet IRIS, 01.09.2008
Sladak je pravo Pingvincicu,pingvincicu .............................. < Poruku je uredio mala curica -- 27.2.2009 15:56:07 > _____________________________05.07.2015 rodila se moja sreca 08.05.2018 rodio se mali gospodin
simpa je pravo .
Koliko puta sam napisala i koliko puta se spustio dobro moze da se ponovo spusti _____________________________05.07.2015 rodila se moja sreca 08.05.2018 rodio se mali gospodin
Super je Ja sam poslala M,valjda ce mu stici _____________________________05.07.2007(volimo te) 22.07.2010(cekamo te aBd)
Hehehe Dobra si Jesi li mu nesto napisala i i poslala link??? _____________________________05.07.2015 rodila se moja sreca 08.05.2018 rodio se mali gospodin
Roditeljski stil razlikuje se od osobe do osobe, no neki su poznati po strogom pristupu odgoju.
Odgoj, razvoj i njega
Trudna si i stalno iscrpljena? Vrijeme je da se prepustiš tom umoru u trudnoći. Prema novoj studi...
Zdravlje i bezbjednost
Liječnici kažu da postoji mnogo uzroka za početak ranog puberteta i da se ne može izdvojiti samo ...
U prošlom vijeku svaka generacija odrastala je u ljude inteligentnije od svojih roditelja, ali sv...