PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Da obavijestimo i ostale da se Happy porodila i rodila svog princa teškog 4.400g i dugog 57 cm! Draga moja od srca ti čestitam, da bude živ i zdrav 100 godina! Tebi želim što brži oporavak! _____________________________Strpljen-spašen! ___________________________________________________ Majkini balončići prvi put zaigrali u stomi 28.09.2009 Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!
hajd onda molim moderatore da spoje ovu s mojom temom jer sam ij a isto pisla:)))) Jesmo se razletile :))) _____________________________Moja princeza 04.07.2008 Moj princ 26.02.2012
masallah bebica vejika....cestitam sretnim roditeljima a bebacu prije svega zdravlje i da bude sretan u zivotu _____________________________Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.
cestitke od nas dvoje
cestitam od srca _____________________________Curica 2006 Dečko 2009
mashallah.... sve cestitke, neka je sa srecooooom _____________________________21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj.. 28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)
ISKRENE ČESTITKE ........... _____________________________Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...
ČEEEESTITAMOOOO! NA MALOM !!! _____________________________Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!
Čestitam od srca! _____________________________26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav! 25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!
U jednom dijelu dvorišta može da se napravi plaža, plastični bazen ili kadicu napunite vodom. Jed...
Odgoj, razvoj i njega
Mnogi roditelji vjeruju da ljeti, kada smo izloženi suncu, bebama i djeci nije potrebno davati su...
Zdravlje i bezbjednost
Bliskost među njima doseže posebne visine u kasnijem dobu, kada roditelja više nema, pa se još vi...
Odnosi u porodici
Da li znate da lubenica i dinja mogu da kriju ozbiljne zdravstvene rizike?
Zdravlje