Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Da li je iko radio ITI tip inseminacije? Citala sam da se rijetko radi ali da je veca vjerovatnoca zatrudnjivanja nego standardne AIH inseminacije jer se sperma ne stavlja u cervix i matericu vec direktno u jajovod d ili l ovisno o kolicini folikula (zrelih)....
12.06.2013, 00:01
miks
212
DA LI JE IKO RADI ITI TIP INSEMINACIJE?
12.06.2013, 00:38
ananas_ze
317
IZVORNA PORUKA: miks
DA LI JE IKO RADI ITI TIP INSEMINACIJE?
velika slova na forumu oznacavaju vikanje i protiv pravila su foruma, ako neko bude imao iskustva javit ce se, temu mozes podici i malim slovima
12.06.2013, 12:57
riba78
3255
imala sam popriličan broj inseminacija ,ali nijednu ove vrste ,kod koga misliš raditi ITi
12.06.2013, 14:01
kokouli
963
I znam da Turci to rade .....By the way satra ova nagradna igra sa stablima fakat
20.06.2013, 22:48
miks
212
radila iti u zagrebu...poliklinika ivf....prva uspjesna!