Da ja pitam za jedno pomalo glupo al pitanje koje mene muci...za vrijeme akta tj poslije vecina spreme na zalost iz mne iscuri pocinjem da se brinem i pitam se dal je to normalno ostaje li ista u meni za tu dal se i vama to desava molim vas odgovorite pojede me to pitaje a nemam koga da pitam
< Poruku je uredio malena27 RR -- 30.5.2012 8:24:21 >
30.01.2008, 21:40
lavica
268
zdravo istrajna, i ja sam se to jednom zapitala jer mi se to samo jednom desilo, a inace sve ostane u meni, naravno ako ne ustanem odmah i ne krecem se.
30.01.2008, 21:42
Istrajna
21
Ma meni se to desava i kad lezim jednostavno iscuri ako se cak nasmijem bukvalno slap iz mene mm se zeza i kaze ne smij, se ne disi, samo mirno lezi i uzivaj
30.01.2008, 21:46
lavica
268
pokusaj kad zavrsite da lezis na ledjima, stavis jastuk ispod ledja i podignes noge gore na par minuta. tako je radila jedna moja prijateljica i sad ima sina od godinu dana. ne znam sta drugo da ti kazem , pokusaj i to pa ces vidjeti.
Emina*
1639
Nije uopste sramota ne znati, sramota je ne znati a ne pitati... hihihhihh.... Sad ste mi pravo smijesne... Vazda zene pronadju temu da se muce... I ja sam se to cesto pitala....
Naravno da je normalno, jer ne dospije sva kolicina na ciljana mjesta, neki dospiju samo do kanala,i neki tamo i ostanu, tako da je normalno i da curi.. Ja sam cula isto, da poslije odnosa stavis jastuk ispod sebe da bi svi mogli da dodju do "cilja"....
snjezolina
31
To iscuri sjemena tečnost, dok spermatoziidi (pod uslovom da je spermiogram dobar) već jure prema cilju. Ipak, je dobro malo odmoriti poslijhe seksa (ležati na leđima). Tuširanje, odmah - bjažiii.
30.01.2008, 21:48
Emina*
1639
Evo i Lavica ti je rekla... Nakon odnosa malo lezi, stavi jastuk ispod ledja i digni noge.... Ma sve za tu malenu bebaru..... Ne skodi ti da probas.... A ako i nesto iscuri, nemoj da brines.... Sasvim je normalno....
30.01.2008, 21:49
lavica
268
tusiranje odmah ni slucajno, pogotovo kad tako izlazi ko ludo. treba se malo smiriti, mada ja to nemam obicaj, ja tek onda poludim i pocnem da gnjavim i prevrcem se po krevetu ko luda.
30.01.2008, 21:50
Istrajna
21
Hvala vam drage moje mnogo mi je lakse iskreno bila sam se zabrinula...pitala sam se jel samnom sve ok ......a sto se tice tusiranja....eh pravila sam 5 mjeseci tu gresku.....bukvalno poslije dzidzi midzi ustajala sam i isla na tusiranje ...medjutim cula sam da to nije ok i da treb aodlezati ...
P.S. pokusat cu to s jastukom i nogama moguce cak veceras :)))
30.01.2008, 21:52
Emina*
1639
Ajde odmah se bacaj u nestasluke
30.01.2008, 21:52
lavica
268
samo naprijed istrajna, u nove borbe!!!! drzim ti fige da ti uspije!!!
30.01.2008, 21:54
tikica_69
461
IZVORNA PORUKA: snjezolina
To iscuri sjemena tečnost, dok spermatoziidi (pod uslovom da je spermiogram dobar) već jure prema cilju. Ipak, je dobro malo odmoriti poslijhe seksa (ležati na leđima). Tuširanje, odmah - bjažiii.
Tocno ...ovo sam i ja vec negdje procitala a i moj ginekolog mi je rekao upravo to...bravo Snjezolina
30.01.2008, 21:54
Monia
330
Pa naravno da je normalno da jedan dio izcuri......bas nam i nije potrebno sve he,he,he.Vec su ti rekle zene,nakon odnosa,odmori malo,ne leti pod tus.Stavi jastuk ispod guze,noge uz zid i uzivaj.Onda se polako okreni skupljenih nogu na jedan bok i odmori.Sve je ovo pod uslovom da je materica normalnog polozaja,ako je zavaljena onda se odnos odvija odpozadi i lezi na boku.Eto,a sad u akciju,mani se tipkanja.
30.01.2008, 21:56
lavica
268
e vidis to za odpozadi nisam znala, kada je zavaljena materica. moja je hvala Bogu normalna al ne skodi da se zna.
30.01.2008, 22:00
Istrajna
21
pa da nije ok i da je zavaljena valjda bi mi ginic rekao da imam taj problem ......sada cu ja pripremiti jastuk i u akciju hahhahaha
30.01.2008, 22:01
lavica
268
naravno da bi ti rekao, samo se opusti i voli se sa svojim dragim, sve ce biti ok i ugledaces
30.01.2008, 22:02
Monia
330
Ajd pohiti draga,al nemoj neki mali..nego neki veci da fino stane pod guzu..Sretno!
Emina*
1639
Ajde odmah u akciju...... Nemoj da te otjeramo odavdje......
Zelim ti puno srece, kao i svim onim trudilicama, koje pokusavaju da ostanu ...
Istrajna
21
Hvala vam mnogo
30.01.2008, 22:03
Monia
330
Ma vidi je????Jos si tu??? Pa idi bona..
30.01.2008, 22:05
lavica
268
i ja bih veceras u akciju ali nema od toga nista, dragi mi nije tu!!!
al zato kad dodje
30.01.2008, 22:06
Emina*
1639
A kad dodje, s vrata ti na njega... hihhihhihh
30.01.2008, 22:07
lavica
268
tako nekako ce i biti, bas sam ga pozelila!!!!! nadam se samo da ce biti tu kad mi budu plodni dani!
hocu i ja da vidim na testu konacno!!!
30.01.2008, 22:10
lavica
268
eminice, izvini sto te to pitam ovdje, ali sta cu, jesi li saznala sta za djeciji doplatak?
30.01.2008, 22:11
Emina*
1639
Ne sekiraj se nista.... S obzirom da vam je januar zaista katastrofalan, imam neki osjecaj da ce februar biti 100% ucinkovit...
Iz sveg srca ti zelim da ugledas taj dugo ocekivani +, i da dozivis svu radost trudnoce sa svojim dragim....
Kao i svim ostalim borkama, naravno
< Poruku je uredio malena27 RR -- 30.5.2012 8:24:43 >