Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Pozdrav Men interesuje šta jee kolposkopija ili kako se već zove i šta ustvari se dobije ovim pregledom jer mi je urađen zajedno sa papa testom a moram još uraditi i bakteriološku analizu ali to znam Hvala
09.01.2009, 21:11
medolino
207
hvala puno crvena puno je pomoglo pa eto nešto slično papa testu kako skontah
10.01.2009, 00:02
sabas
791
Kod mene ima komicna situacija sto ti je neznanje, na uputnici mi je pisalo zraditi kolposkopiju odma mi je predstava u glavi operacija - neki zahvat ... Kada su mi uzimali uzorak za papa test i kada sam dobila nalaz pisalo je kolposkopija uredna, i rekos rebi sta mi uradise nisam ni znala . Kolegice su mi rekle da je to samo dodatni pregled mikroskopom (Nisam uspjela da otvorim gore navedenu stranicu gdje pretpostavljam da je decidnije objasnjenje za kolposkopiju)