Evo liste- 

Tvrtke koje su zadovoljile Humani standard kozmetike (HCS)          

* Aubrey Organics (HCS)      * Freeman Cosmetics Corp. (HCS)      * Helan (HCS)      * Juice Beauty (HCS)      * L'Erbolario (HCS)      * L'Occitane (HCS)      * Melvita (HCS)      * Montagne Jeunesse (HCS)      * Paul Mitchell (HCS)     * Too Faced Cosmetics (HCS)      * Urtekram (HCS)     

Tvrtke koje su ispunile i poslale ovjereni upitnik kojime su izjavile da njihovi proizvodi kao ni sastojci nisu testirani na životinjama. 

* Annyer      * AquaSource (Natural BEING Skin Care)      * Argital      * Atea (Elements Natura)      * Atlantic Grupa (Neva-Melem, Plidenta, Rosal, Soleval)      * Avon      * Bioaromatica (Aromatica)      * BioMelissa      * Biovitalis (Bioherbal, Herba Mare)      * Damjana (Classic)      * ESI      * Eudermic      * Farmaceutici Dottor Ciccarelli (Cera di Cupra)      * Forever Living Products      * Fran Wilson Cosmetics / Beauty Solutions, Ltd (L de L Retinol Cosmetics)      * Frenchtop Natural Care Products (Hennaplus)      * Ginger kozmetika (M'Claire)      * Hans Hansel (AquaBio, Logona, Sante)      * JADRAN Galenski laboratorij (Adrience, Holyplant, SMM, Suncobran, Pantexol)      * John Masters Organics      * Kozmetika Afrodita      * Laboratorij Dr. Džanić (Hygieia, Mirisija)      * Labud      * Lagorda (Kron)      * Lavanda      * Lavera      * Lek Kozmetika (Amai, Green Line)      * LiceGuard      * Lush      * Meteor      * Miki      * Milla (Issa, Lee, Naily, Rea)      * Oleal      * Olival      * Olivella      * Oriflame      * Polena      * Primavera Life      * Priroda liječi (Nikel)      * Ritual Cosmetics      * Sapio (Ulola)      * Saponia (Arf, Bioaktiv, Brinell, Di Sunprotection, Faks Helizim, Frutella, ID, Kaina, Lahor, Likvi, Nila, Ornel, Plavi Radion, Rubel, Tipso, Vim, Zirodent)      * Saxa (Aromatéka)      * Sinclair & Valentine      * TIGI Haircare (Bed Head, Body, Catwalk)      * TITANIA Fabrik      * Wala (Dr. Hauschka Skin Care)      * Weleda      * Žana kozmetika 

Ja sam oznacila, koje ja koristim! 

< Poruku je uredio skvo -- 1.12.2009 1:00:45  >