Zadnji članci

Samsung AI uređaji mijenjaju način na koji živimo
Uz planirane promocije i Buy & Try opcije – korisnici u Bosni i Hercegovini imaju priliku da napr...
Sponzorirano
Uređenje doma

Prosječno dijete i nivo anksioznosti
Stalna mentalna hiperaktivnost stvaraju tijelo koje nikada ne odmara. Nervni sistem ostaje u stan...
Odgoj, razvoj i njega

), i žureći se idu na posao, pretpostavljam. Ali ono što mene fascinira, ono što mi istjera zavidan smiješak na lice jesu njihove dvije ruke, jedna u drugoj, i njihov zaljubljeni pogled.
A svako jutro kada odlazi na posao kao da dio moje duse ode sa njim. Kao da se nikada nece vratiti. Ma on ni ne predje prag a vec mi nedostaje. Tokom dana se cujemo XY puta. Tata me cesto zeza da smo gori nego kada smo se zabavljali. A sada jos imamo svoju princezicu i ljubav je definitivno jaca i zrelija. Jeste drugacija nego u pocetku ali je tu. I bas kao i ljubav i brak treba njegovati i raditi na njemu. Nije ono e sada smo vjencani i tu sve prestaje. Brak se gradi, obnavlja, cuva. Tako da definitivno podrzavam tezu da je moguce voljeti dugo dugo dugo i jako.... I da cemo i za 30 god, kao sto M.A. rece, biti zajedno zaljubljeni i sretni...