Pozdrav svima dugo nisam bila ovdje sada sam tu ponovo sa jednim problemom!!
Rodila sam prije nepune 4 godine tacnije u aprilu 2010.godine!Dojila sam 3,5 mjeseca mlijeka je nestalo uprkos mom trudu,izvlacenju svake kapi iz grudi nazalost nestalo ga je! Sada nakon 4 godine na redovnoj kontorli kod ginekologa ustanovio je da u mojim grudima ima mlijeko ,iz obadvije dojke na pritisak pojavi se mlijeko!Dobila sam uputnicu za ultrazvuk dojki i stitne zlijezde,zakazan mi je termin tek 3. marta a do tada obijelih ood brige,pa evo da pokusam ovdje da vidim jel imala neka zenica slicno iskustvo!unaprijed hvala
16.02.2014, 23:49
leona81
6373
moja prijateljica je imala mlijeko a nije radjala, imala je strasno visok prolaktin i jos neki poremecaj hormona. ne mora biti nista strasno
17.02.2014, 09:33
tajcika
629
draga bila u istoj situaciji, uradi nalaz na spolne hormone i naravno tu ces imati i nalaz prolaktina koji ce vjerovatno biti povisen, ja sam prebrodila bez ikakave terapije s tim sto su meni bile druge posljedice ( nisu mi valajali ni ostali hormoni kao ni stitna), ne sekiraj se:) javi nam
17.02.2014, 14:48
isabella
265
hvala vam puno ipak je lakse kada podijelis problem kada se javi neko sa slicnim iskustvom! odbrojavam imam jos tacno 14 dana pa se javim
17.02.2014, 20:41
henna ze
475
ne sekiraj se...
dace ti da uradis hormone..moguce da ti je prolaktin visok..
neces umrijeti. .nece ti nista biti... eventualno dobijes tabletice za snizavanje..prl..
17.02.2014, 23:15
isabella
265
eto sto se nasmijah
znam da necu umrijeti a mlada sam ja jos za to ali me zabrinulo ovaj ultrazvuk dojki vraga mu danas neka mala promjena odmah rak e to me brine zasto mi odmah ne dade da uradim hormone!!
uglavnom hvala jos jednom malo sam se rasteretila
18.02.2014, 13:54
henna ze
475
IZVORNA PORUKA: isabella
eto sto se nasmijah
znam da necu umrijeti a mlada sam ja jos za to ali me zabrinulo ovaj ultrazvuk dojki vraga mu danas neka mala promjena odmah rak e to me brine zasto mi odmah ne dade da uradim hormone!!
i ja sam prvo radila uzv dojki..nista nisu nasli...
al ja ti neću prčati sta je meni bilo.. uglavnom..ne brini se...sve je to rjesivo
18.02.2014, 14:10
Leena
2841
IZVORNA PORUKA: henna ze
IZVORNA PORUKA: isabella
eto sto se nasmijah
i ja sam prvo radila uzv dojki..nista nisu nasli...
al ja ti neću prčati sta je meni bilo.. uglavnom..ne brini se...sve je to rjesivo
Isto pomislih... U svakom slucaju, ne brini, sve ce to biti ok.
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
18.02.2014, 17:53
isabella
265
najgore je nesto cekati jos kad je u pitanju zdravlje hiljadu misli,sta ce biti i kako ce biti jer tek mi 25 godina,sto kazu zene tek pocela zivjeti !!
al ste me malo rasteretile kad vidis da jos neko imao slicnih problema i rijesio lakse je,
P.S mlijeka ima pocelo je i curiti mogla bih komotno dvoje dojiti