1
Zadnji članci

Samsung AI uređaji mijenjaju način na koji živimo
Uz planirane promocije i Buy & Try opcije – korisnici u Bosni i Hercegovini imaju priliku da napr...
Sponzorirano
Uređenje doma

Prosječno dijete i nivo anksioznosti
Stalna mentalna hiperaktivnost stvaraju tijelo koje nikada ne odmara. Nervni sistem ostaje u stan...
Odgoj, razvoj i njega

. Meni je to bilo malo sumnjivo i djetetu nisam dala sirup vec sam ga prvo odnijela da mu uzmu bris. Takodje na djetetu nisam vidjela ama bas nikakve simptome bolesti pa sam ga odnijela kod druge pedijatrice koja je rekla da dijete nema gnojnu anginu i da je dobro sto mu nisam dala sirup. Evo danas sam dobila nalaze briseva koji su sasvim uredni i toliko sam bijesna na dr-e u Vrazovoj kojima inace ovo nije prva pogreska pa ne znam sta da radim. Interesuju me vasa iskustva sa pedijatrima i sta uciniti u takvoj situaciji.
tek 5 mjeseci i dosad, hvala Bogu nije bilo većih problema. Znam da moja sestra i svi oko mene koji imaju djecu uglavnom vjeruju samo jednom pedijatru, dr.Veli . Tako da sam i ja danas svog Omara kod njega vodila radi kašlja, bez ikakvih dr.simptoma. Detaljno ga je preslušao, sviđa mi se njegov odnos prema pacijentu, sugerisao mi je nastavak isključivog dojenja do 6.mj. Znači, sve ok. E sad, ako ikad posumnjam da nešto nije uredu, ako ne budem zadovoljna pristupom i pregledom, naravno da ću ići kod dr.pedijatra. Pa niko me nije vezao za jednog
. Ma prije svega, nadam se da nam neće puno trebati, da će moj